Gizem U

rüya ötesi bir kaç an

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Kas 2024
otele girdiğiniz andan itibaren kendinizi çok özel hissediyorsunuz daha doğrusu hissettiriliyor. benim için en önemlisi temizlik , yemek ve personelin ilgili ve alakalı olması. odalar çok temiz ve yeni dizayn edilmiş. odam deniz manzaralıydı. yattığım yerden denizi seyrettim. her gün kahve kapsülleri ve sular yenilendi. çarşaf ve oda temizliği her gün yapıldı. kahvaltı dahil konakladık. inanın böyle bir kahvaltıyı sadece swiss bosphorus ta yaptım. ve orayla da çok benzettim. havuz sauna hamam çok temizdi. sürekli kontrol altında olması beni memnun etti. soyunma odaları inanın kendi evimden daha temiz ve parıl parıldı. bu yıl 2. gidişim. çeşmede swiss'den daha iyi yer bulabilme imkanınız yok. bence izmir bölgesinin en iyi oteli. özellikle gözde yılmaz hanıma ve rezervasyonda kağan beye ayrıca ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum. ama genel anlamı ile personel çok ilgili..
Konaklama tarihi: Kasım 2024
Oda İpucu: hamit restauranta mutlaka uğrayın derim
Yanıtlanma zamanı: 21 Kas 2024
Değerli Misafirimiz,

Otelimizde kendinizi bu denli özel hissetmiş olmanız ve memnuniyetinizi bu güzel sözlerle ifade etmeniz bizler için büyük bir mutluluk. Temizlik, yemek kalitesi ve personel ilgisi gibi öne çıkan unsurları takdir etmeniz ekibimiz için çok değerli bir motivasyon kaynağıdır. Odalarımızın konforu ve manzarasından kahvaltı deneyiminize, spa alanlarının temizliğinden genel hizmetlerimize kadar her detaydan memnun kalmanız bizleri gururlandırdı.

Özellikle Misafir İlişkileri Müdürümüz Gözde Yılmaz Hanım ve Rezervasyon Departmanımızdan Kaan Bey’e teşekkürlerinizi ileteceğiz. Sizleri Swissôtel Çeşme’de ağırlamaktan her zaman mutluluk duyuyoruz. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle!

Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 2.2 km mesafede
    Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 2.6 km mesafede
    Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 1.9 km mesafede
    Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 1.9 km mesafede
    Swissôtel Resort & Spa Çeşme noktasına 4.0 km mesafede
    Çeşme bölgesindeki diğer otellere bakın
    7-12/174 yorum
    16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otelde hizmet genel olarak iyiydi memnun kaldık. Yarıyıl tatilini çocuklarımızla beraber burada geçirdik ve Kids club ekibi gerçekten çok cana yakın güleryüzlü ve samimiydi bütün ekibe emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Yarılyıl tatilinde çocuğumuzu yemek için bile yanımıza alamadık aktivitelerle dolu dolu geçen bir tatil yaşadılar. Buradaki ablalara başta Ela şef olmak üzere diğer ekip arkadaşlara çok teşekkür ederiz.

Teşekkürler Edanur Ö
    Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Kasım 2024

Değerli Misafirimiz,

Yarıyıl tatilinizde siz ve çocuklarınız için güzel bir deneyim sunabilmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kids Club ekibimizin samimi ve güler yüzlü yaklaşımını takdir etmeniz bizler için çok değerli. Çocuklarınızın tatilden bu kadar keyif alması, aktivitelerle dolu bir zaman geçirmesi bizleri de çok sevindirdi. Özellikle Ela Şef ve ekibine ilettiğiniz teşekkürlerinizi mutlulukla paylaşacağız.

Sizleri tekrar aramızda görmek dileğiyle!

16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Özellikle Sedat Bey’in nazik ilgisinden ötürü çok memnun kaldık. Restore halide otelin şahane olmuş. İsviçre/Alman stili bir hava katmış desem yeridir 😊
    Pool bar ve sahil bar kısmıda uzaktan bakıldığı zaman keyifliye benziyor çünkü henüz zamansal ziyaretimizden dolayı faydalanamadık

Oda ipucu: Kesinlikle termal havuzu kullanmanızı tavsiye ederim
    Teşekkürler 538guneya

Değerli Misafirimiz,

Otelimizdeki yenilenmiş atmosferden ve özellikle Sedat Bey'in nazik ilgisinden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. İsviçre/Alman stilindeki dokunuşları beğenmeniz, ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu. Pool bar ve sahil barı da ileriki konaklamalarınızda keyifle deneyimlemenizi dileriz.

Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlamak dileğiyle!

16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çeşme’de kış sezonunda gelinebilecek tek otel… Gerek konfor gerekse hizmette çok başarılı buldum. Çalışanlar çok kalifiye ve düşünceli, misafirlerin tüm ihtiyaçlarına yetişiyorlar 😊 özellikle bar şefi Sedat bey ve ekibine teşekkür ediyorum.

Oda ipucu: Özellikle spaya gidilmeli. Termal su mükemmel
    Teşekkürler Melike G

Değerli Misafirimiz,

Kış sezonunda Çeşme’de otelimizi tercih etmeniz ve konfor ile hizmet kalitemizden memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. Çalışanlarımızın misafirlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılaması için gösterdiği özeni takdir etmeniz, ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Özellikle bar şefimiz Sedat Bey ve ekibimize ilettiğiniz teşekkürleri mutlulukla kendilerine ileteceğiz.

Sizleri en kısa zamanda tekrar ağırlamak dileğiyle!

16 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel olarak iyi ve güzeldi ama en iyisi bence çocuk kulübüydü. 9 yaşındaki kızım ve eşimle beraber geldik asla orada zaman geçirmek isteyeceğini düşünmüyordum ama hem çalışanlar hem de etkinlikler o kadar güzeldi ki yanımıza dahi gelmek istemedi. Çok keyif aldığımızı söyleyebilirim ailemle.
    Aynı zamanda çocuk kulübünde güler yüzünü eksik etmeyen ve her çocukla tek tek ilgilenen Müjde, Eda, Ela ve Pelin'e çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Ekim 2024
    Teşekkürler Esra S

Değerli Misafirimiz,

Otelimizdeki çocuk kulübünden bu denli memnun kalmanız bizleri çok mutlu etti. 9 yaşındaki kızınızın etkinliklere olan ilgisini ve kulübümüzde geçirdiği keyifli zamanı duymak bizler için sevindirici. Özellikle Müjde, Eda, Ela ve Pelin’in güler yüzlü ve özenli ilgilerinden memnun kalmanız ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağıdır.

Sizleri ve ailenizi en kısa zamanda tekrar ağırlamak dileğiyle!

12 Kasım 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel müsait olmasına rağmen gürültülü bir oda verildi çantalarımız taşınması konusunda yardım teklif edilmedi. Kahvaltı cok güzel yatak rahat odalardaki eşyalar yeni ve temiz banyo kullanışlı ancak jeneratöre benzer bir gürültü bizi çok rahatsız etti

• Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
    Teşekkürler 303yilmazy
    Guest Services / Front Office Gözde Yılmaz - Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Kasım 2024

Değerli Misafirimiz,

Otelimizde yaşadığınız deneyimden tam anlamıyla memnun kalmadığınızı öğrenmek bizleri üzdü. Oda seçimi ve bagaj yardımı konusundaki beklentilerinizi karşılayamamış olmaktan dolayı üzgünüz. Yine de kahvaltımızdan, oda konforundan ve temizlikten memnun kalmanız bizleri mutlu etti. Gürültü konusunda yaşadığınız rahatsızlığı dikkate alarak, gelecekte daha huzurlu bir konaklama sağlamayı amaçlıyoruz.

Sizleri tekrar ağırlamaktan ve beklentilerinizi aşmaktan mutluluk duyarız.