Aynalıgöl (Gilindire) Mağarası
Bugün açık: 08:00 - 19:00
Yorumlarda Öne Çıkanlar
Harika

Kesinlikle görülesi yer çok güzeldi. İçerisi yıllarca deniz suyuyla kalıp zamanla suyun... tümünü oku

15 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı
Musa_006
Bodrum City, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
Muhteşem güzellik

Sadece adını duyduğum bu magarayi gezdiğimde çok etkilendim . Bence Türkiye'nin en iyi mağarasıdır... tümünü oku

7 Mayıs 2024 tarihinde yorum yapıldı
952saniyei
Tekirdağ, Türkiye
mobil cihaz aracılığıyla
331 yorumun hepsini okuyun

5-10/331 yorum
21 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İçerisi muazzam restore edilmiş nefes dargınlığı olanlar gitmesin derim 4 yaşındaki kızımla yukarıya çıkmakta zorlandık fakat değdi 😍

Deneyim tarihi: Haziran 2023
1  Teşekkürler Melisa S
1 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

muhteşem bir mağara. dibindeki muhteşem gölde yüzmek isterdim ama sanırım izin vermiyorlar. deneyimlemek isteyen dalgıçlar vardı

Deneyim tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler HalduN C
24 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Benzerlerinden oldukça farklı bir mağaraydı. Astım için iyi geldiği söyleniyor. Girerken nefes nefese kaldık. Fiziken atletikseniz tavsiye ederim. Aşağısı oldukça nemli ve sıcaktı.

Deneyim tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler Oumer B
22 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

inişi ve çıkışı sevenler ve doğa harikasına inanalar buraya gitsinler saklı bir cennet küçük çocuklu aileler için zor bir yer dikkat etmelidirler

Deneyim tarihi: Kasım 2022
2  Teşekkürler fethikavunoglu
12 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

ülkemizdeki en güzel mağaralardan biri diyebilirim yolunuzu buraya mutlaka düşünmelisiniz. Otopark alanı mevcut rahat. Yaşlılar ve küçük çocuklar için biraz zor olabilir ciddi efor gerektiriyor yerler yer yer nemden kayganlaşmış ayakkabınıza dikkat edin kaymasın.

Deneyim tarihi: Temmuz 2022
4  Teşekkürler hakan2319