Hem manzarası hem temiz havası hem de fiyatlarıyla sizi memnun edecek, kaliteli, elit ve sosyal alternatifi bol olan nezih bir bölge.
Sosyal aktivite için marina dan kalkan yatlar ile geziler enfes olmuş. Mekanlar kafeler güzel. Sadece bazı mekanlar fiyatları biraz daha makul bir durumu çekse daha da süper olacak.
Bira içmeden burada oturmadan Mersin’e geldiğimi anlamam,ayrı bir keyiftir yazın sıcağında buz gibi bira içmek burada
Türkiyedeki diğer marina ve marina içinde hizmet veren mekanlara bakınca mersin marina ayrı bir yerde. biz ailece çok seviyoruz.
İki yaz tatilinde de hemen her gün uğradığım çok güzel bir tesis .AVM si, lokantaları,cafeleri, deniziyle görülmesi gereken bir yer.
Canın sakin sessiz bir şekilde alışveriş yapıp üstüne güzel bir kahve içmek istiyorsa kesinlikle marinayı tek geçiyorum
Paşabahçe favori mekanım
Tek olumsuzluğu bence
Kafelerin olması gerekenden daha pahalı oluşu bu da mutlaka kiralarla orantılıdır