Savas Y

Animasyon ekibinden İbrahim beye

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 21 Haz 2023
İki yıldır geliyorum animatör arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ediyorum özellikle İbrahim bey çok iyi ilgilendi ve eğlenceli animatör ekibi gerçekten bu oteli eğlendiren animatör ekibine tekrardan teşekkürlerimizi iletiyoruz seneye tekrardan gelme dileğiyle tekrardan teşekkür ediyorum animasyon ekibine …
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Wonasis Resort Hotel noktasına 17.6 km mesafede
Wonasis Resort Hotel noktasına 16.7 km mesafede
MERSİN YENİŞEHİR BÖLGESİ KENTİN GÖBEĞİNDE AVM VE SAHİLE YÜRÜME MESAFESİNDE ANAYOL ÜSTÜ DENİZ MANZARALI DAİRELERLE MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
Wonasis Resort Hotel noktasına 18.0 km mesafede
  • Wyndham
Wonasis Resort Hotel noktasına 24.4 km mesafede
Wonasis Resort Hotel noktasına 26.4 km mesafede
Wonasis Resort Hotel noktasına 24.7 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/590 yorum
11 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yıl içerisinde bir çok kez tercih ettiğim yer.. daha otelin kapısından girerken bile sempatik güvenlik görevlileri, enerjik resepsiyon elemanları, hijyenik havuzlar, mutlu personeller.. en başta bir işlerinde dikkat ettiğim şey personellerin mutlu oluşudur. Personel mutluysa işini her zaman en iyi şekilde yapar.. enerjik animasyon ekibi, danslar,yemekler.. hersey çok güzel.. teşekkürler...

Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler 220funday
8 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel aile ortamı animasyon mini club ezgi hanım özellikle çocuklarla ilgisi için teşekkür ederiz ayrıca yemekler güzeldi sahilde biraz taşlar olsada güzel bir ortam, tavsiye edebileceğim otellerden birisi

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler 515cenneto
8 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Paramızı da iade etmediler kalmadık hiç kokudan nem kokusu havuz çok kalabalık animasyonlar gürültü patırtı başka bir şey yok ilk gün 4 tane oda değiştik dördüncüde kaldık onda da klimayı görünce midemiz bulandı simsiyah pislikten damlıyor duvarlar küf kokudan kalmak imkansız dediğim gibi para iadesi de olmadı tatil budur'dan almıştık asla peşin ödeme yapmayın gidin diyorum zaten kalmazsınız

Konaklama tarihi: Aralık 2021
1  Teşekkürler 73mehmetemind
13 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

O kadar otel gezdim o kadar aprt ta kaldım ben hayatımda bu kadar sacma pis kir pas içinde bi otel görmedim zehir oldu yaz tatilimiz 2 rezervasyonumuz daha vardı arkadaşlara hemen iptal ettirdim denizi berbat restoran berbat odalar tuvalet yazarken bile igrendim ha bu arada cocuklar ilk gün havuzdan mikrop kaptı 7 gün bian önce bitsin diye bekledik kesinlikle tavsiye etmem ben gitmeden yorumları okusaydım kesinlikle gitmezdim

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
2  Teşekkürler resob2022
16 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Yer olarak Adana'ya yakın olduğundan kalınabilecek en güzel tatil yeri ve dönem olarak Ekim ayı olunca da kalabalık hiççç yoktu. Ancak tesis eski ve aşağı katlardaki odalarda rutubet kokusu çok fazla var. Masaj da balili hanım çok güzel masaj uyguluyor. Teşekkürler

Konaklama tarihi: Ekim 2021
RCI ile ortaklık aracılığıyla alınan yorum
Teşekkürler Neslihan A