Objektif göruslerimi yazmak istedim. Yorumları okuyarak gittim iyi yazılanlar konuların bazısı kötü, kötü yazılanların da bazısı çok iyiydi. Öncelikle olumsuz şeylerden bahsedeyim pandemiden dolayı yemeği kendimiz alamadigimiz için doğal olarak yemek sırasi var fakat ne mesafeye ne de sıraya uymayıp aradan girip yemek almaya çalışan bilinçsiz insanlar var. Havuz aşırı kalabalık ve yine bone kuralını umursamayan bilinçsiz insanlar var. Otel gerekli uyarıyı sürekli yapıyor ama anlayan yok. Diğer olumsuz bir konu ise tatil köyünun alanı içinde kafe olması, nargile ve içecekler vs satılıyor. zaten herşey dahil otelde birkaç noktadan içecek alabiliyoruz kafeye ne gerek var. Akşam canlı müzik dinlerken bi anda canlı müzik alanına gelip yanımıza nargile masası kuruyorlar ve burda iciriyorlar dumanından aşırı rahatsız olduk ve çocukları da alıp kalktık. Gündüz ise tatil köyüne ait olduğunu sandığımız kafenin yanındaki salıncak banklara oturduk ancak kafe çalışanları sürekli bize baktılar, kafeden herhangi birşey alıp yemeyince bu du bu bakışları devam etti ve bizi rahatsız etti ve yine kalkıp gittik.
Gelelim iyi durumlara temizlik hergun yapıldı odalar güzel , deniz güzel eylülde bile su çok ılık hafif dalga var ama biz sevdik. Yemekler yeterli ve lezzetli , yemeğe geç kalınca ancak bazı yemeklerden tükendiği için alamayabilirsiniz. İçecek istediğiniz kadar serbest ve sıra yok, alkol ücretli olması alkol içmeyenler için avantaj. Antalyada herşey dahilde yabancıların bira tutkusu yüzünden bir bardak kola için yarım saat sıra beklemiştim . Çalışanlar güleryüzlü ve işlerini iyi yapıyorlar. 5 olmasa da 4 yıldızı hakediyor. Pandemi süresince tekrar gidermiyim bilmiyorum ama pandemi biterse mutlaka tekrar giderim.