şehir merkezinde yer alan gayet güzel bir otel. bir işim nedeniyle 2014 mayıs ayında 7 gün burada konakladım. otelin girişinden kaliteli bir otel olduğunu hemen anlıyorsunuz. girişin önünde etrafı açık veranda gibi, oturup çayınızı veya içeceğinizi yudumlayıp keyifli sohbetler yapabileceğiniz bir alanı var. arkadaşlarınız varsa gece geç saatlere kadar tavla turnuvaları atabilirsiniz. küçük derli toplu odaları var. odalar her gün düzenli bir şekilde temizleniyor. kahvaltı ve yemekler gerçek anlamda muhteşemdi. açık büfe bol çeşitli bir kahvaltı var.. sigara börekleri ve diğer çeşitler öyle kayış gibi değil, gerçekten sıcakcık ve tazeydi.. yeni gelen restoran müdürü ali bey çok şeyler değiştirmiş bu konuda. çok sempatik ve sıcakkanlı bir kişilik. müşteri odaklı bir yapısı var. her gün yemekler konusunda bilgi ve fikirlerimizi alırdı. akşam yemekleri süperdi.. yemekler, her gün farklı bir fix menü olarak önünüze sunuluyor. garsonlar sizlere güzel bir masa hazırlıyorlar.. özellikle çorbalar, etli yemekler, sebze yemekleri inanılmaz harikaydı.. otelin eksilerine gelince; banyolara, armatürlere biraz daha bakım yapılmalı, bir de yan tarafında bir orta okul var, sabahın 7'sinde öğrenciler sanki rüyalarında görmüş gibi top oynuyorlar ve bu durum okul çıkış saatine kadar böyle devam ediyor, eğer okul döneminde gittiyseniz müthiş bir öğrenci gürültüsü var. fakat belli bir süre sonra insan buna alışıyor. en azından mersin gibi bir yer de araç, korna, trafik gürültüsünden çok daha iyidir. genel olarak merkezi oteller içerisinde en güzellerden birisi ben beğendim herkese tavsiye ederim..