Grand Gourmet

Sahibleri isi bilseler cok iyi bir Otel olabilirdi...

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 13 Şub 2019
Sahipleri dovizcilikten gelme , yani klasik param var yaparim ticareti...
Evet cok iyi insanlar , müdürleri, personelleri, belboyu dahil ama yeterlimi ?
YETERSIZ !
Konum olarak süper heryere yakin ama otelin Türizm mezunu profesyonel bir MÜDÜRE ihtiyaci var.
Hala eski kiz yurdu olmasindan kaynakli sikintilari var duzelirse OLUR aksinde yazik olur yakinda kilit vururlar...
Konaklama tarihi: Şubat 2019
Konuk İlişkileri Müdürü HotelATLIHAN - Atlihan Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 19 Ağu 2019
Yorumunuz için teşekkürler. YENİLENİYORUZ , yakında siz değerli misafirlerimizi daha iyi ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

Atlihan Hotel noktasına 2.2 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 7.4 km mesafede
Noax Hotel Görünüm
Atlihan Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 3.9 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 1.6 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 13.1 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 8.2 km mesafede
MERSİN YENİŞEHİR BÖLGESİ KENTİN GÖBEĞİNDE AVM VE SAHİLE YÜRÜME MESAFESİNDE ANAYOL ÜSTÜ DENİZ MANZARALI DAİRELERLE MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
Atlihan Hotel noktasına 7.1 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 28.6 km mesafede
genel
Atlihan Hotel noktasına 13.3 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/54 yorum
18 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok güzel hotel şehirde olması çok iyi saunası hamamı havuz var artı çalışan personel ler iyi konum olarak her yöne rahat ulaşım kolaylığıyla güzel bir hotel oteli de yenilemişler güzel olmuş kahvaltı biraz daha iyi olması lazım

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler Global32646932487
18 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin içine girdiğinizde görüntü mekan güzel kahvaltısı güzel çalışanlar iyi hatta sabah 11 e kadar havuzdan yararlanabilirsiniz dediler. Hazırlıklı degildik kullanmadık. ama odada loş ışık. Odanın her tarafını açık net  göremiyorsun. Yastık lekeli ters çevirmişler gizlemek için. Duş başlığı kırık. Biz ayrılırken resepsiyona söylediğim belirttiniz yapmadılar mı diyor. Temizlik için giren kişi odadaki eksiklik için bilgi vermiyor mu dedim hemen ilgileniyorum diyor yok zaten bir gece için gelmiştik. Başka zamana artık. Dedim.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler meral n
3 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı

1 puan mecburi olduğu için verdim. Berbat bir otel. Çarşaflar değiştirilmemiş,üzerinde insan tüyleri vardı. Tuvalet banyosu kirliydi. Aileye de uygun değil. Rezil bir gece geçirdik. Kahvaltıda patates kızartmasında siyah siyah parçacıklar vardı. Yağ artık kaç kez kullanıldıysa....Burada kalacağınıza arabada yatın. Fotoğraflarına da aldanmayın.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Teşekkürler fatih a
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak çok güzel bir yerde olsada odadalar bakımsız ve kokuyor. Camların pisliğinden dışarısı görünmüyordu.çarşaf kirliydi banyo ve tuvaletlerin yenilenmesi lazım konum olarak öyle bir otele o odalar yakışmıyor

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler gezgincicpt
28 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

öncelikle yapılan yorumların bir çoğu çok saygısızca orada ailelerin de kaldığını bilmeden fuhuş yuvası demek terbiyesizlik ben yaklaşık 5 yıldır o otele gidiyorum söylenildiği gibi bir şeyle karşılaşmadım otel gayet temiz ve bakımlı çalışanları gayet ilgili ve son olarak kişi ne ararsa onu bulur siz fuhuş yapmış olabilirsiniz genelleme yapmadan yorum yapın ve ayrıca çok rahatsız olduysanız 3 gece kalmak yerine 1 gece kaldıktan sonra otel değiştirirsiniz...

Konaklama tarihi: Haziran 2018
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti