fatih a

BERBAT

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 3 Eyl 2018
1 puan mecburi olduğu için verdim. Berbat bir otel. Çarşaflar değiştirilmemiş,üzerinde insan tüyleri vardı. Tuvalet banyosu kirliydi. Aileye de uygun değil. Rezil bir gece geçirdik. Kahvaltıda patates kızartmasında siyah siyah parçacıklar vardı. Yağ artık kaç kez kullanıldıysa....Burada kalacağınıza arabada yatın. Fotoğraflarına da aldanmayın.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Atlihan Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 28.6 km mesafede
genel
Atlihan Hotel noktasına 13.3 km mesafede
MERSİN YENİŞEHİR BÖLGESİ KENTİN GÖBEĞİNDE AVM VE SAHİLE YÜRÜME MESAFESİNDE ANAYOL ÜSTÜ DENİZ MANZARALI DAİRELERLE MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
Atlihan Hotel noktasına 7.1 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/54 yorum
26 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak çok güzel bir yerde olsada odadalar bakımsız ve kokuyor. Camların pisliğinden dışarısı görünmüyordu.çarşaf kirliydi banyo ve tuvaletlerin yenilenmesi lazım konum olarak öyle bir otele o odalar yakışmıyor

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler gezgincicpt
28 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

öncelikle yapılan yorumların bir çoğu çok saygısızca orada ailelerin de kaldığını bilmeden fuhuş yuvası demek terbiyesizlik ben yaklaşık 5 yıldır o otele gidiyorum söylenildiği gibi bir şeyle karşılaşmadım otel gayet temiz ve bakımlı çalışanları gayet ilgili ve son olarak kişi ne ararsa onu bulur siz fuhuş yapmış olabilirsiniz genelleme yapmadan yorum yapın ve ayrıca çok rahatsız olduysanız 3 gece kalmak yerine 1 gece kaldıktan sonra otel değiştirirsiniz...

Konaklama tarihi: Haziran 2018
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
2  Teşekkürler UFuk G
13 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sakın sakın gitmeyin pisliği yazmıyorum ama daha önemlisi RANDEVU EVİ 4 yıldızlı yazdığına bakmayın tam bir tuzak pansiyon bile olamaz abartmıyorum.ASLA ASLA ASLA ASLA İNANILMAZ BİR YER NASIL 4 yıldız almış hayret

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
17  Teşekkürler hlyuzun18
21 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel berbat. Çalışan personel çok iyi. İnternet sitelerine yükledikleri resimlerle hiç bir benzerlik yok. Banyo duş pislik içinde. Halılar pislik içinde. 4 yıldızı kim verdiyse dönüp birdaha baksın bu otele. Bu otelde birde at olsa tam ismine yakışır.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
7  Teşekkürler Ylcndgny
12 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehir merkezinde gayet temiz ve bakımlı bir binada. Wifi iyi personel iyi kahve iyi. Tek sorunu park yeri bulmak. Lakin fiyat kalite dengesi için iyi sayılacak bir otel. Tavsiye edilir ve yine gitmeyi dusunurum

Konaklama tarihi: Aralık 2016
2  Teşekkürler nfatihata
Ön Büro Müdürü EMİNE G - Atlihan Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Şubat 2018

Teşekkür ederiz.Umarım tekrar sizi aramızda görebiliriz yeni yönetim ve yenilenmiş odalarımızda.