YakamozD
İzmir, Türkiye

Dört Yıldız ama konfor değil

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 2 Mar 2017
Otel çok merkezde her yere yakın . Ama odalar odaların konsepti eşyaları yatakları perdeleri veeeeeeeeeeeeee klimaları artık değişmeli . Üşüyor klima açıyorsunuz sesden uyuyamıyorsunuz .. Banyo büyük evet ama artık 20 yıl öncesinin lavabosu dizaynı Yatak aynı şekilde acilen tadilata girmeli .. İnternet var ama şifre doğrulamıyor çalışmıyor bilgi verilmiyor vs vs vs neyse ki 1 gece kaldım
Konaklama tarihi: Şubat 2017
Oda İpucu: Oda seçmeden önce oda görmek isteyin bence..
5 baloncuk üzerinden 2,0Odalar
Atlihan Hotel noktasına 13.1 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Atlihan Hotel noktasına 8.8 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
20-25/54 yorum
2 Ekim 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Günü birlik geldiğim Mersinde internet üzerinden yerini öğrendiğim yorumlara bakmadan direkt gittiğim oteldir. Resepsiyon ve diğer personel gayet kibar ve düzgün tipler. Odalar olması gereken standartta. Temizlik konusunda gayet başarılı. Şehir merkezi olduğundan pencere açıkken gürültü geliyor, ama kapalı tutulduğu sürece bu sorun ortadan kalkıyor. Bu fiyata bu kalite şehir merkezinde çok iyi. Sadece ayrılırken resepsiyondaki hanımefendi diğer personellerin aksine fazla asık suratlı ve birazda otel personeli yerine market reyon görevlisi tavırlıydı garip geldi :)

Konaklama tarihi: Ekim 2016
3  Teşekkürler Mehmet T
28 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merkezde olduğu için her yere kolaylıkla ulaşım imkanı var. Otopark da mevcut. Odaları ,kahvaltısı,hizmeti ve temizliği çok iyi. Fiyatları da yüksek değil. Hatta fiyatlara göre kalite yüksek diyebilirim. Gönül rahatlığıyla tercih edilebilinecek bir otel.

Konaklama tarihi: Şubat 2016
3  Teşekkürler Adavan65
21 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merkezi konum açısından avantajlı. Forum alışveriş merkezi ve Marina'ya arabayla 10 dk uzaklıkta. Temizlik , servis, kahvaltı ve konfor çok kötüydü. Geceleri bayanlar spayı kullanamıyor buda çok ilginç ve iş için orda olan biri gün içerisinde spayı kullanamaz bu kadar basit bir detayı önemsememişler. Ya da erkekler bayanlardan daha çok yoruluyor mu bilemedim!!!! Dışardaki trafikten dolayı yoğun gürültü vardı ve uyumamı bile etkiledi. Klimalar çok eski olduğu için çalıştırdığında eski buzdolabından çıkan ses gibi ses geliyordu. Kahvaltıda bozuk peynir vardı.

Konaklama tarihi: Nisan 2016
1  Teşekkürler Solmaz S
19 Nisan 2016 tarihinde yorum yapıldı

17 Mart 2016 tarihinde bir gece konakladım... Genel olarak otelden ve çalışanlardan çok memnun kaldım... En önemli özelliği, ana cadde denilebilecek bir yerde bulunması... Merkezi konumda; gece geç vakit bir şeyler atıştırmak veya gün boyunca alışveriş yapmak için çok uygun. Fiyat-performans açısından değerlendirirsek: Çok iyi.

Konaklama tarihi: Mart 2016
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
1  Teşekkürler ASLI-ORUN
1 Ocak 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İlk girdigindeki ihtisami olan bu rezil otelin gercek yuzunu girdikten 10 dk sonra anliyorsunuz . Tek kisi olarak yaptirdigim rezervasyonumu valizimden odamda ozel bir hediyemi vermem icin arkadasimi yukari cagirdim ve cikamaz dediler 50 lira resepsiyona para vererek cikardim sadece 5 dk icin konaklama yapmicagini belirtmeme ragmen resepsiyondaki lakayet arkadaslar 50 lira talep ettiler.Hatta yukari ciktin vericegimi verdim ve otelden ayrildi. Neyse verdim çıktım oda ciktiginda nevresimlerin eski olduğunu uzerlerinde bayan saçı yani sira utusuz oldugu odanin orumcek aglari alinmadigi tuvallette ve banyoda kil parcalari oldugu her halinde belli 4 yildizi hak etmeyen resepsiyon gorevlisi 2 bayanin patron edasinda olmalari sorunları gormezden gelip duymamazliktan gelicek kadar saygisiz personellere sahip ust duzey protokol olarak geldigim mersin ilinde bu sekilde agirlanmam gercekten üzüntü verici. Gecen geldigimizde sadece 1000 lira bahsis alan bu personeller gercekten hizmetlerini layikiyle yapmislardi. bu gelisimizdeki karsilamadaki bayanlar ve yonetim bu oteli cok kotu hale getirmisler. Tabiki sikayetlerİmiz burdakilerle kalmicagini belirtmek isteriz.

Konaklama tarihi: Ocak 2016
11  Teşekkürler o_uza2016