ERBİL B

Terrible/berbat

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 20 Tem 2024
Odaları Çok pis ve çoğu şey çalışmıyor.ve resepsiyon çalışanlarınıda bi o kadar terbiyesiz olduğu bir işletme. Aile yeri değil bence. Sokakta kalmadıkca gidilmemeli. Konumu sanayi içinde. Otopark yok. Şehir merkezine uzak diye uygun fiyatlı.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Metros Hotel noktasına 3.1 km mesafede
Metros Hotel noktasına 11.9 km mesafede
genel
Metros Hotel noktasına 16.5 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/7 yorum
23 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bir hafta kaldım güzel temiz bir otel,eh tabiiki illa bir eksik ararsan bulursun. Fiyatlar çok uygun.
Personel çok müthiş bir dost bir arkadaş gibi ilgilendiler.
Tşk.ederim gene görüşmek üzere.
Mersine ne zaman gelirsen kalacağım yer burası olur.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler erc_mentv2023
25 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dun gece is geregi metros hotel de konakladık. Tam bir aile otele ve gece resepsiyon da çalışan arkadaşımız her ne kadar isminizi bilmesemde bizle çok ilgilendiniz. Siz ve çalışan arkadaşlara teşekkür ederim!

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler zhemalm
26 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel Mersin sanayi bölgesinde ancak ulaşımı kolay. Personel ilgili ve güleryüzlü. Odalar ve yataklar güzel 2 gece 2 farklı odada kaldım ikisininde banyosunda tesisat sorunu vardı. Kahvaltı çok kötü fiyatlar çok uygun. Aile için pek uygun değil.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler doganbalkiz
21 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Aile için, En iyi jakuzili odayı tuttuk, yanlış oda verdiler arayıp düzelttik odaya geçtik; ama sorunları saymakla bitmez; halılar, pike ve yastıklar kirli ve lekeliydi.
2 kez aradık
Jakuzi kapağı yok dedik ve işlem görmüyor diyip, çalıştırmamak için bozuk dediler. Perdelerin kornişi sökülmüş yarısı aşşağıda, yatak çok kötüydü, gece yorgunluktan bakamadık pike yer yer lekeler artık sararmıştı, yastık lekeli değiştilmeden yerine koyulmuş, klima kumandası yok, dolapta bir su bile yok aradık istedik, banyo da kabin yok her yer batıyor,
kısacası ucuz etin yahnisi olmuyor..
Belki abarttığımı düşünebilirsiniz deneyip görün.😉
Tavsiye etmiyoruz. 👎🏼

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler mamet_89
4 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlarımla mersinde ki gecemizi grand altundag otelinde gecirdik otele girdiğimizde resepsiyonun dışında otel sahibi şehmuzbeyde oradaydı ve bizimle güler yüzü eşliğinde muhabbete girdi bize yorgunluk kahvesi ısmarladı otel tamamen aile şirketinden oluşuyor çalısanların hepsi şehmuz beyin cocukları ve yegenlerinden olusuyor hepsı güler yüzlü ve misafir perver önce şehmuz beye sonra cocuklarına çok teşekkür ederim şimdi otele gelelim; otel yeni kurulmus her odası pırıl pırıl tertemiz çarşaflar mis gibi kokuyor odalarda çelik kasa mevcut dekor şahane sabah kahvaaltı çok geniş çeşitlerle sunuluyor biz gerçekten çok mutlu olduk hem şehmuz beyı ve cocuklarını tanımakla hem bu otelde huzurlu bir şekilde gece konaklamamızla. Hepsine ayrı aytı teşekkür ediyorum. Mersine geldiğinizde kesinlikle konaklayabileceginiz tek adres grand altundag hotel mükemmel 👍👍

Konaklama tarihi: Eylül 2019
2  Teşekkürler mcmarcc