Onur Y

Tek kelimeyle perfect

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 16 Oca 2024
3 yıl önce ailemle gelip konakladığımda belli yeni yapılmış bir otel idi ve çok memnun kalmıştık, geçen hafta kısmet tekrar yolumuz düştü yeni bir işletme olmasına rağmen sürekli yenilik yapıp adeta tanıyamadık, gerek personel gerek hizmet özellikle TEMİZLİK ve fiyat mükemmel tavsiye ederim👍
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Genel Müdür Zühal Bulut - Grand Bulut Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 13 Mar 2024
Öncelikle tatilinizde GRAND BULUT HOTEL&SPA'yı tercih ettiğiniz için ve değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz..
Yapmış olduğunuz güzel yorumlarınız, bizlerin hizmet kalitemizi daha da artırmak adına teşvik niteliğindedir.
  • Hilton
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 1.8 km mesafede
  • Wyndham
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 1.9 km mesafede
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 9.6 km mesafede
MERSİN YENİŞEHİR BÖLGESİ KENTİN GÖBEĞİNDE AVM VE SAHİLE YÜRÜME MESAFESİNDE ANAYOL ÜSTÜ DENİZ MANZARALI DAİRELERLE MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 8.4 km mesafede
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 0.7 km mesafede
genel
Grand Bulut Hotel & Spa noktasına 14.7 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/14 yorum
17 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Otel çevreyoluna yakın diye yorumları okuyup tercih ettik ama orası otelmiydi başka yermi belli değildi.içeri girerken acayip bakışlar Aile ile gidilecek yer değil otel başka amaçlarlamı kullanılıyor bilemedim.kahvaltısı iyi değil temizliği berbat çarşaflar kanlı ayakkabıyla basılmış kötü durumdaydı.Bazıları abartttığımı düşünebilir gidip görürsünüz.

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler cernevit
16 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ve oğlumla türkiye gezimizde bir gece kaldığımız oteldi. Tek kelime ile harika tertemiz bir otel sabah kahvaltısı taze ve olabilecek güzellikte abartınızdı. Yalniz oda tercihinizde arka tarafta kalan odaları tercih ediniz yol kısmı biraz ses olabilir biz arka tarafta kalan odalarda kaldık. Ayrıca marinaya biraz uzak aracınız yoksa sorun olabilir onun dışında o bölgede yeni ve fiyat anlamında personel konsunda hiç sorun yapamayacağınız tertemiz bir otel güvenle kalabilirsiniz iyi tatiller

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler nafiyec
Genel Müdür Zühal Bulut - Grand Bulut Hotel & Spa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Mart 2024

7 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Boyle otellere ilk basta önyargılı oluyorsunuz ama tüm önyargilarinizi yikiyor.ilk giristen ayrilana kadar o kadar samimi o kadar yardimci oluyorlar ki evinizde gibi hissediyorsunuz.odalar genis ferah tertemiz ve rahat.odada ihtiyac duydugunuz hersey var.calisanlar bi o kadar da kibar.fiyat kalite endeksi son derece yuksek.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler drburakbal

21 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bayram tatilinde sadece 1 gece konaklamış olsak'da, fazlasıyla memnun kaldık. Otel yeni yapılmış dolayısıyla yatağından banyosuna eleştirecek bir yanı yok. Personel deseniz; ilk giriş anından çıktığımız dakikaya kadar gayet ilgili ve yardımseverdi. Kahvaltısı yeterli, fiyatı da bizce normaldi. Bir kez daha yolumuz düşerse kesinlikle gideceğimiz tek otel olur.

Konaklama tarihi: Haziran 2019
1  Teşekkürler ErcumentOguz

10 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konum olarak heryere yakın geniş odaları konforlu ve temiz güzel bir otel. Gülün dikeni olduğu gibi bazı kusurları var en önemlisi cadde üstü olmasından dolayı araç gürültüsü var önceden rezervasyon yaptırıyorsanız caddeye bakmayan oda ayırtmanızı tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler mertergon