afsinkucuk55
Hatay İli, Türkiye

Şehrin merkezinde

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2021mobil cihaz aracılığıyla
Şehrin merkezinde forum avm yanı her yere yürüme mesafesi Cafe restoran berber gibi işlek muhitte, özellikle süit odası çok şık ve ev gibi hissettiren bir otel. Fiyat kalite oranı da çok iyi, çalışanlar profesyonel ve güleryüzlüler. Kahvaltısı yeterli ama geliştirilebilir de, otopark sorunu yok. Çok memnun kaldığımız ve daime tercih edeceğimiz bir işletme...
Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Forum Suite Otel noktasına 2.1 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 3.5 km mesafede
Noax Hotel Görünüm
Forum Suite Otel noktasına 2.3 km mesafede
MERSİN YENİŞEHİR BÖLGESİ KENTİN GÖBEĞİNDE AVM VE SAHİLE YÜRÜME MESAFESİNDE ANAYOL ÜSTÜ DENİZ MANZARALI DAİRELERLE MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ
Forum Suite Otel noktasına 3.2 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 4.3 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 15.3 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 4.2 km mesafede
genel
Forum Suite Otel noktasına 9.5 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 31.2 km mesafede
Forum Suite Otel noktasına 5.5 km mesafede
Mersin bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/65 yorum
20 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Fiyatına göre çok güzel bir oteldi. Odalar ferah ve geniş, temizlik iyi düzeydeydi. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgiliydi. Lokantası en üst katta ve küçük bir terası var, kahvaltı ve akşam yemeği pandemi nedeniyle açık büfe değildi ama ben beğendim. Yeri Mersinforum avm ye yürüme mesafesinde.

Konaklama tarihi: Ocak 2021
Teşekkürler mustoe77
10 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Selamlar 2020 yılında oda da internete bağlanamadım. Resepsiyon ilgisiz problem var diyip geçiştirdi . Leşşş . Misafirine internet sağlayamayan otel , suit adı altında kimseyi kandırmasın . Pansiyona çevirsin daha iyi.

Konaklama tarihi: Kasım 2020
1  Teşekkürler 65bar_m
18 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Bu yaz Antalyaya giderken mersinde bir gece konaklamak istedik ve tercihiniz Forum Suit Otel oldu. Çokda iyi oldu. çarşı merkezinde tertemiz ve güleryüzlü personeliyle bizi beklentilerimizi üstünde bir memnuniyetle misafir ettiler. Odanın güzelliği, çocuklarımıza gösterilen inceliği saymıyorum bile. Birdaha yolum düşerse tek tercihimiz...

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler Palancular
15 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ağustos ayında 2 gece iş gereği konakladığımız otelin temizliği gayet iyi oda konforu yeterliydi, konumunun şehir merkezi olması çevreyi gezebilmenize olanak sağlıyor. Personel kibar, güler yüzlü .
Tek elestirim;Kahvaltı iyileştirilebilir, çok zayıf ,kahvaltı tabağı olarak veriliyor, zenginleştirilmesi gerekiyor, onun dışında oldukça memnun kaldık, tüm personele teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler 87filizy
11 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde birkaç kez konakladım.Daha önce bahar döneminde iş amaçlı standart odada konaklamıştım.Otelin odaları güzel.Mersin Forum Avm’nin hemen yanında olması dolayısıyla sıkılmıyorsunuz.Onu yeterli buldum.Ne var ki Ağustos ayında iki küçük çocuğumla konakladığım için suit oda tuttum.Ondan pek memnun kalmadık.Kaldığımız odanın banyo ve tuvaleti tamamen cam bir duvarla odadan ayrılmıştı.Gece ışık açtığınız an tüm oda aydınlanıyor,ses doğrudan içeride.Çocukları uyandırmamak adına lavaboya gitmekte bile zorlandık.Fiyat farkı epeyce yüksek ve suit odada sadece bir kanepe var fazladan.Ayrıca otel tam şehir içerisinde ve binalarla çevrili olduğundan olduğundan çok sıcak oluyor yaz döneminde.Çocuklu ailelere pek tavsiye etmiyorum bu bakımdan

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler kdmrc