gezisevici

Orta üstü

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 10 Eki 2017mobil cihaz aracılığıyla
Gaziantepe iş sebebiyle gelenlere uygun olabilir belki ama turistik amaçla gelenler için şehir merkezinde sayılmaz.bir tek zeugma müzesine yakın gibi. Otelin içi fena değil, temiz.kahvaltısı da normal bir açık büfe ne kadar iyi olursa o kadar iyi.yani kötü de değil iyi de.ama yöresel bi gaziantep kahvaltısı değil elbette.zevk almıyorsunuz sadece doyuyorsunuz.turistik sebeple geliyorsaniz daha konak tarzı butik otellerde kalmanızı öneririm.
Konaklama tarihi: Ekim 2017
Exterior
  • ibis
Safir Hotel noktasına 3.7 km mesafede
Safir Hotel noktasına 4.6 km mesafede
Gaziantep bölgesindeki diğer otellere bakın
15-20/62 yorum
9 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yeni Genel Müdürü Yavuz Kılıç ile başarılı bir otel. Mutfağı ve servisi çok iyi. İpek Yolu üzerinde Gaziantep 'e ticaret amaçlı gelenlere hiZmet veren bir otel. Biz hizmetinden ve personelinin yakın ilgisinden memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Eylül 2017
2  Teşekkürler Yunus Emre T
30 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

Gittiğimiz hafta Gaziantep'teki halı fuarına denk geldiği için otel bulmakta epey zorlandık.
Fuar nedeniyle otellerin çoğu rezervasyonlarını kapatmış veya fiyatlarını çok yukarı çekmişti.
İlgi beklenilmeden sadece konaklama için tercih edilebilir.
İnternet sorunu yaşadık, sürekli bağlantı koptu, sürekli aradık ama düzelme olmadı.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
Teşekkürler glcn35
25 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel resimlerinden iyi gözükse de maalesef parasının hakkını vermiyor.
Artılar: Kahvaltı oldukça iyi, belki de iyi olan tek şey.
Eksiler: Odadaki halı çok kirli, ki bunu başka yorumlarda da okumuştum. Oda fena derecede sigara kokuyordu. Banyosu çok küçük, hareket edemiyorsun. Televizyon resimlerde göründüğü gibi değil, çok küçük. Yatak çarşaf ve yastiklarinda koku vardı. Otopark var en alt katta ama araba alınmıyor:) Araçlar dışarıya otelin önüne park ediliyor (otopark beklentisi olanlar için soyleyeyim). Havuz çalışmıyordu, ki otelin reklamlarında havuz olduğu özellikle belirtilmesine rağmen; vs vs...

Özetle kesinlikle bir 4 stars hotel değil. Ve fiyatının hakkını da vermiyor.

Konaklama tarihi: Nisan 2017
Teşekkürler Erdinc B
25 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelde kendi yıldız (****) ölçüsüne göre herşey var. Lobide 7/24 ücretsiz self çay ikramını ve oradalara girişte meyve tabağı ikramını beğendim. Otopark problemi yok. Yemek eğer dışarıda yiyecekseniz lobiden ve baleden destek isteyim güzel yerlere yönlendiriyorlar.

Konaklama tarihi: Mayıs 2017
1  Teşekkürler Ertan P
18 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

Tarihi İpek Yolu üzerinde, pek merkezi bir lokasyonda değil. Araç şart. Odalar vasat. Kahvaltı fena değil. Personel güler yüzlü. Yol üzerinde olduğu için odalar biraz gürültülü, Havalandırma sistemi zayıf. Banyo havalandırmasından diğer odalarda içilen sigara kokuları ile restoranda pişen yemek kokuları oda içine kadar gelebiliyor.

Oda ipucu: Uygun Fiyatlı
Konaklama tarihi: Temmuz 2016