İlayda Mengen
İzmir, Türkiye

Otel yemekleri

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 16 Eki 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otel, standart şehir oteli. Odalar geniş ve temiz. Kahvaltı da fena değildi. Ancak akşam yemeği Gaziantep için tam bir hayal kırıklığı. Gastronomi olarak ünlü olan bu şehirde servis edilen kebap çok kötüydü. Otelde akşam yemeği yenmesini tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Gaziantep Plaza Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Gaziantep Plaza Hotel noktasına 1.7 km mesafede
Gaziantep Plaza Hotel noktasına 2.0 km mesafede
Gaziantep bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/52 yorum
16 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha öncede iş gereği kaldığım Plaza hotel’e bir süre sonra eşimle Gaziantep turu düzenledim,hafta sonu yoğun olmasına rağmen , kahvaltısı vale otopark hizmeti ve personelin ilgi alakası mükemmeldi. Teşekkürler.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
1  Teşekkürler aliblkn07525
9 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Müşterilerimize yıllardır tavsiye ettiğimiz otelde sorumsuzluk, dikkatsizlik ve özensizlik almış başını gidiyor. Bu kadar yetersiz elemanı biraraya toplamayı nasıl başarmışlar anlamadım. Kahvaltıda ki dile getirmeye bile çekineceğim aksaklıklarmı dersiniz,elemanların sizi duymazdan gelmelerimi dersiniz, bir türlü karşınızda bir sorumlu yada muhatap bulamamanızmı dersiniz hangi birinden bahsedeyim bilemedim. Tamamen suriyeli ve ıraklılara dayalı bir hizmet söz konusu. Onada ne kadar hizmet derseniz artık. Yönetimin acil kendine gelmesi gerek...

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler muge27
24 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Turla geldiğimiz otelden çok memnun ayrılıyoruz.Gerek temizlik gerekse servis mükemmel. Banyoda ihtiyaç ne varsa her şey düşünülmüş. Yemekler lezzetli.Gaziantep merkezde olması da avantaj.Şehire çok rahat yürüyerek gidilebiliyor.

Teşekkürler Nurseli M
15 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

İş gereği sürekli konaklamak zorunda kaldığım , Gaziantep’te çeşitli otellerde uzun zamanlı konakladıktan sonra doğru oteli bulmuş durumdayım Personelin samimiyeti ve güler yüzü aile ortamını aratmıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum 👍

1  Teşekkürler aliblkn07525
9 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İyi bir otel, resepsiyon ilgili ve güler yüzlü, odalar dar değil. Aydınlatmalar iç boğucu değil. Akşam yemeği self servis değil, size servis ediliyor. Teknik destek yeterli. Gayet güzel, kötü değil. Karşılama iyiydi.

Teşekkürler bbeyzanur