Otel, standart şehir oteli. Odalar geniş ve temiz. Kahvaltı da fena değildi. Ancak akşam yemeği Gaziantep için tam bir hayal kırıklığı. Gastronomi olarak ünlü olan bu şehirde servis edilen kebap çok kötüydü. Otelde akşam yemeği yenmesini tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Daha öncede iş gereği kaldığım Plaza hotel’e bir süre sonra eşimle Gaziantep turu düzenledim,hafta sonu yoğun olmasına rağmen , kahvaltısı vale otopark hizmeti ve personelin ilgi alakası mükemmeldi. Teşekkürler.
Konaklama tarihi: Ekim 2019
aliblkn07525 adlı kullanıcıdan Gaziantep Plaza Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler aliblkn07525
muge27
Gaziantep, Türkiye
9 Ağustos 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Müşterilerimize yıllardır tavsiye ettiğimiz otelde sorumsuzluk, dikkatsizlik ve özensizlik almış başını gidiyor. Bu kadar yetersiz elemanı biraraya toplamayı nasıl başarmışlar anlamadım. Kahvaltıda ki dile getirmeye bile çekineceğim aksaklıklarmı dersiniz,elemanların sizi duymazdan gelmelerimi dersiniz, bir türlü karşınızda bir sorumlu yada muhatap bulamamanızmı dersiniz hangi birinden bahsedeyim bilemedim. Tamamen suriyeli ve ıraklılara dayalı bir hizmet söz konusu. Onada ne kadar hizmet derseniz artık. Yönetimin acil kendine gelmesi gerek...
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
muge27 adlı kullanıcıdan Gaziantep Plaza Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler muge27
Nurseli M
Antalya, Türkiye
24 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Turla geldiğimiz otelden çok memnun ayrılıyoruz.Gerek temizlik gerekse servis mükemmel. Banyoda ihtiyaç ne varsa her şey düşünülmüş. Yemekler lezzetli.Gaziantep merkezde olması da avantaj.Şehire çok rahat yürüyerek gidilebiliyor.
Nurseli M adlı kullanıcıdan Gaziantep Plaza Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Nurseli M
İş gereği sürekli konaklamak zorunda kaldığım , Gaziantep’te çeşitli otellerde uzun zamanlı konakladıktan sonra doğru oteli bulmuş durumdayım Personelin samimiyeti ve güler yüzü aile ortamını aratmıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum 👍
aliblkn07525 adlı kullanıcıdan Gaziantep Plaza Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler aliblkn07525
bbeyzanur
9 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İyi bir otel, resepsiyon ilgili ve güler yüzlü, odalar dar değil. Aydınlatmalar iç boğucu değil. Akşam yemeği self servis değil, size servis ediliyor. Teknik destek yeterli. Gayet güzel, kötü değil. Karşılama iyiydi.
bbeyzanur adlı kullanıcıdan Gaziantep Plaza Hotel hakkında bilgi alın
Teşekkürler bbeyzanur