çocuk t

Otel çok beyendik

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 24 Oca 2024
Güler yüzlü personeliyle temiz hijyen harika yemekleriyle tabikide servis muhdesem bir otel çok beyendik sakın ailece herzaman tercih edeceyimiz tek yer oldu bizim için tşk ederiz herşey için herzaman tabiki Dedeman otel tek tercihimiz ...
Konaklama tarihi: Aralık 2023
Dedeman Gaziantep Hotel noktasına 13.9 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Yunus Hotel
Dedeman Gaziantep Hotel noktasına 13.6 km mesafede
Gaziantep bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/168 yorum
22 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Tekrar tercih edebileceğim oteller arasında bir numaraydi o kadar konforluydu ki tertemiz yemekleri harikaydı çalışanlar güler yüzle karşılanmamiz çok çok iyiydi konumu çok iyiydi merkezi bir yer otopark sıkıntısı yok tüm imkanlar rahatlikla saglanabiliyordu

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Fatma Y
3 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak çok iyi, bakırcılar çarşısına 10 dakika uzaklıkta. Otel kahvaltısı yöresel köşesine bayıldık. Büşra yardımcı olmasından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Ve ayrıca herkese tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Mobile27376536063
13 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Personelin güler yüzü ve her an yardım ve hizmet etmesi şahane. Odaların temizliği ayrıca takdir toplar. 2 yıldır geldim. Başka otel tanımam. Kahvaltı çeşitliği her ne kadar Konya Dedeman kadar değilse de temiz ve taze ürünlerden oluşmakta.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler Serdal T
19 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Çarşı merkezde olması çok iyi temiz bir aile oteli çalışanlar güler yüzlü özellikle Figen hanıma teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı bize karşı çok iyidi. Odaları temiz temizlik iyi kahvaltı iyiii

Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler 682cumaa
29 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Dedemada kaldık harika otel kat görevlileri çok iyiydi coronodan dolayı çok güzel önlemler alındığını gördük bu bizi çok mutlu etti bu önlemleri aldıkları için gönül rahatlığı ile kalabilirsiniz mutlaka deneyin derim

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler serdal_499