isbaraalp
Adana, Türkiye

Hala açık mı?

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 1 Ara 2019mobil cihaz aracılığıyla
Orgazine sanayi bölgesinin karşısında ki büyük otele bir kaç kez gitmiştim. Otel biraz eskimişti ama hizmet oldukça iyiydi. Yemeklerde lezizdi. Sadece ulaşım zahmetliydi. Sanırım o sebeple o otel kapandı yada taşındı.
Konaklama tarihi: Aralık 2019
Dedeman Gaziantep Hotel noktasına 13.7 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
  • DoubleTree
Dedeman Gaziantep Hotel noktasına 11.6 km mesafede
Gaziantep bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/168 yorum
27 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

5/5
Google üzerinde 2 dakika önce
Aile amaclı kaldığım bu otelde kahvaltıdaki kalite oda temizliği ve gezip görebileceğimiz yerlerin yakın olmasi herkese tavsiye edebileceğim bir yerdir personelin guleryuzlulugunden ve bana gezip görebileceğim yerlerde yardımcı olan fevzi bey ve Mehmet Beye çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler Melisa D
14 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gezi amaçlı gittiniz otel merkezden hayli uzak.
Eski bir otel ancak odalar geniş çok temiz bir yer değil ancak her zaman da kalınabilecek yerler arasında .
Kahvaltı pek iyi değil . Çok iyi bir hizmet yok. Çalışanlar çok ağır kokuyor bu çok kötüydü. Umarım dikkak ederler.

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler _zers2018
4 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı

Binanın yapısına aldanıp keyifli bir konaklama yapacağımızı düşünmüştük fakat tam bir hayal kırıklığı odalar çok temiz değil ,bakımsız ,ıslak mekanlar (duş,wc,lavabo) bakımsız ve kötü .
Kahvaltı sunumu ve hijyeni o kadar kötü ki anlatamam baca olmayan yerde ulu orta omlet yapıyorlar sabah sabah kahvaltıdan sonra bütün üstünüz yağ kokuyor kesinlikle tavsiye etmiyorum .

Konaklama tarihi: Eylül 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
2  Teşekkürler Oselek
27 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temizlenmemişti perdeler ütüsüzdü temizlik kesinlikle yoktu kahve içilmiş boşları odada bırakılmış hiç memnun kalmadım. kendim de bu işin içinde olduğum için lütfen biraz daha özen gösterilsin.

Konaklama tarihi: Ekim 2017
1  Teşekkürler SABİHA U
11 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş için gitmiştim Gaziantep’e bilmediğim bir otelde kalmak zorundaydım
Burayı seçtiğim için pişman olmadım Güler yüzlü personel ve kaliteli hizmet için teşekkür ederim tekrar geldiğimde yine Dedeman Gaziantep hotelde kalacağım

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler cebrail82