Eyüp C

Çok guzel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Şub 2020
Us seyahati için gittiğin gaziantepte şehir merkezinde ve çarşıya yürüyüş mesafesinde olan yılmazel oteli tercih ettiğim için çok memnunum tadilat görmüş ve yenilenmiş bir otel kahvaltısı çok güzel. Personeli güler yüzlü ve cana yakın bir sonraki iş seyahati için gaziantepe geldiğimde tekrar konaklayacağım bir yer. Uygun fiyat guleryuz ve çarşıya yakın otel arayan herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Şubat 2020
İşletme Sahibi Ahmet Yılmaz - Yilmazel Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 4 Şub 2021
Sayın Değerli Misafirimiz,
Misafirlerimizin konaklama esnasında yapmış olduğu geri bildirimlere önem veriyoruz. Otelimizdeki konaklamanıza ilişkin belirtmiş olduğunuz memnuniyet için de sizlere ayrıca teşekkür ederiz. Yakında bizi yeniden ziyaret etmenizi dileriz.
Yilmazel Otel noktasına 0.6 km mesafede
Dış Görünüm
Yilmazel Otel noktasına 2.0 km mesafede
Yilmazel Otel noktasına 2.0 km mesafede
Yilmazel Otel noktasına 1.5 km mesafede
Gaziantep bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/25 yorum
21 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

Herşey çok güzeldi, yerden ısıtmalı olması ,sıcak suyu soğuk bölgelerde bunların hepsi önemli.Ve hepsi mevcut, bunun yanında merkeze yakın olması da çok iyi .Temizlik konusunda da aklınızda şüphe kalmasın, hiç şüpheniz olmasın hem uygun hem güzel .Tavsiye edilir...

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler SezenK35
İşletme Sahibi Ahmet Yılmaz - Yilmazel Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 4 Şubat 2021

Sayın SezenK35,

25 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Alanya da yasayan bir turizm ci olarak büyük bir tereddüt ile gittim otele ancak girişteki park anından itibaren gösterilen misafrperverlik gerçekten beni cok mutlu etti kesinlikle ödediğiniz rakamın karşılığını fazlası ile alabileceğiniz oda kahvaltı şeklinde hizmet veren bakırcılar çarşısı na kaleye yürüme mesafesinde çok güzel bir tesis
canan hn ayrıca bir teşekkür ü hakediyor tüm personel güleryüzlü ve ilgili kısa bir tatil için hepsine teşekkürler

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler aysunsoysal39

Sayın Aysunsoysal39,

17 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin çalışanlarının çok saygılı ve ilgili olduğunu belirtmek isterim. Gündüz de ve gecede çalışan recepsiyon görevlileri ve belboy genç arkadaşa çok teşekkür ederim. Otlein konumu mükemmel, odaları yeni tadilat edilmiş, yerler parke dolaplar temiz, ferah, kahvaltı yeterli derecede. Bir daha ki sefere de YILMAZEL oteli tercih edeceğimi belirtmek isterim. Netice itibari ile fiyat performans odaklı bakmak gerektiğini düşünüyorum. Olumsuz bulan arkadaşları anlamıyorum ve katılmıyorum. Kendilerine böyle bir yere yakıştıramıyorlarsa günlüğüne 500 lira verip hayalini kurdukları yerlerde konaklayabilirler. Hem fiyat uygun olsun, hem saray olsun. Öyle bir dünya yok. İçiniz rahat olsun. Gönül rahatlığıyla kalabilir siniz.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Girne L

Sayın Girne L,

27 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailece konakladığımız bu otelde çok memnun kaldık, otalar temizdi,çalışanlar çok güler yüzlü ve yardımseverlerdi.
Özellikle Ali beye çok teşşekür ederiz,bizimle ilgilenip yardımcı olduğu için
Teşekkürler Yılmazel otel

Konaklama tarihi: Nisan 2019
Teşekkürler 507denizu

Sayın Deniz ,

27 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin artıları ve eksileri mevcut. Öncelikle artılarından bahsedeyim. Konumu güzel bir noktada. Gezilecek alanların %85 ine yürüme mesafesinde. Genel olarak temiz bir otel denilebilinir. Eğer dışarıda kahvaltı edelim düşünceniz yoksa kahvaltısı yeterli sayılabilir.
Eksilerine gelecek olursak, bina yapı olarak eski bir görünüme sahip. Bu nedenle temizde olsa pek belli etmiyor ve kafanızda soru işareti oluşturuyor. Ayrıca navigasyonla oteli bulma şansınız nedense yok. İlla konum istemek zorunda kalıyorsunuz. Park sıkıntısı yaşamazsınız diyorlar ama otelin anlaşmalı park yeri pahalı ve para kaygısıyla kafasına göre fiyatı değiştirebiliyor.
Son olarak gece görevli yan odamıza girmeye çalıştı. Bağırışlar, yüksek sesli açıklamalar biraz huzur etti.
Yüksek maliyetli otelleri düşünmüyorsanız otelin fiyat kalite oranı normal karşılanabilir...

Konaklama tarihi: Nisan 2019
1  Teşekkürler FranSuha

Sayın Fransuha,
Misafirlerimizin konaklama esnasında yapmış olduğu geri bildirimlere önem veriyoruz. Tüm ekibim adına, beklentilerinizi karşılayamamış olmaktan dolayı özürlerimi iletmek isterim. Memnuniyetiniz bizim için önemlidir;size daha iyi bir hizmet sunma şansını elde edebilmemiz amacıyla tesisimizde yeniden konaklamayı düşüneceğinizi umuyoruz.