“Mekan güzel ilgi vasat”

Hışvahan Hotel And Restaurant
29 / 665. sıradaki Restoranlar - Gaziantep
Fiyat aralığı: ₺200 - ₺700
Yorum Zamanı: 1 Eylül 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Gaziantepin en nezih mekanlarından biri, Ambians mükemmel, ortam çok otantik, yemekler iyi ve fakat garson hizmetleri çok yavaş, işletme müdürünün masamiza kadar gelip memnuniyetimizi sorması ve gerekli uyarıları yapacağını söylemesi çok güzeldi umarım eksiklerini düzeltirler, yalnız mekan 10 numara

Ziyaret tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Travel41112686061
  • Diğer diller

3-7/287 yorum

Yorum Zamanı: 15 Ağustos 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Gaziantep kalesini görmeye gittiğimizde kapalı olduğunu gördük tesadüfen karşısında yakınlarında şık bir mekan diye girdiğimiz de girişten itibaren cok keyifli bir mekanla buluşmuş olduk.Bayrama denk geldiği için ziyaretimiz Gaziantep çarşı da birçok yer kapalıydı.Tek yerde birçok lezzetlerini deneyimleyelim istedik ve her sunulan yörenin tatları çok başarılıydı.Hem ortamı hem yöresel yemeklerini çok beğendik.Disarida DJ eşliğinde otantik ve modern birlesimiyle mimarisi huzur verirken hem çayımızı içtik hem dinlendik. Fiyatlar lüks restaurantla aynıydı.Yolunuz düşerse ugramanizi tavsiye ederiz...

Teşekkürler Ebru G
Yorum Zamanı: 4 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Mekanın tasarımı yerelden farklı tarihi bir kentin içindeki modern arayışı olanlar için uygun yalnız unutmamak gerekiyor ki Gaziantep içerisinde bir mekan açıyorsunuz lezzetleriniz de o şehire uygun en azından denk olmalıdır bana kalırsa bu mekan birkaç kadeh bir şeyler içip sohbet etmelik bir yer mutfağı Gaziantep için utanç verici

Teşekkürler emine k
Yorum Zamanı: 2 Haziran 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Biz lahmacun yedik ve çok lezzetliydi, ortam çok güzel hijyenik, modernlik ve tarih karışmış.
Ancak hizmet zayıf, lahmacunlarımız çok geç geldi ki ortam da sadece bir kaç masa vardı, yoğunluk yoktu. Fiyat olarak diğer mekanlara göre daha pahalı.

Ziyaret tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Gulsah A
Yorum Zamanı: 24 Mayıs 2024

Garson çok ilgisiz di oradaki arkadaşlarıyla kahkaha atarak sohbete ediyorlar kokteyl de malesef başarılı değil di bir kahveyle mutlu olmak zorunda kaldık

Teşekkürler Özgü İ

Hışvahan Hotel And Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gaziantep, Gaziantep İli

Hışvahan Hotel And Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!