“Memnuniyet”

Hışvahan Hotel And Restaurant
30 / 655. sıradaki Restoranlar - Gaziantep
Fiyat aralığı: ₺200 - ₺700
Yorum Zamanı: 14 Nisan 2024

Hep çok merak ettiğim bir yerdi✨ bu hafta bayram tatili için 2 günlüğüne rezervasyon yaptık ama öyle çok sevdim ki tatili uzatıp 4 gün kaldık.Ayrıca çocukla rahat edebileceğiniz de bir otel geniş alanlı bahçesinde kızım güzel vakit geçirdi oyun alanıda vardı. Otel çalışanlarının güler yüzü ilgisi otelin konumu tarihi havası tekrar tercih sebebim olacak.Seni Özleyeceğim Hışvahan…
Yaptığım en özel tatillerden biriydi. Misafirperver tutumlarından dolayı Kerem Bey ve diğer çalışan tüm herkese çok teşekkür ederim.

Ziyaret tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler 555fadime
  • Diğer diller

10-14/290 yorum

Yorum Zamanı: 31 Aralık 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Yılbaşı programı için geldik ancak hem yemekler hem ortam Hışvahana yakıştıramadık. Gaziantepin en nezih mekanını yılbaşı akşamı tanıyamadık:/

Ziyaret tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler duyguaytas
Yorum Zamanı: 17 Eylül 2023

25 kişilik bir grupla haftasonu Antep'e bir arkadaşımızın rehberliğinde gurme turu düzenledik Yediğimiz en lezzetli yemekler Hışfahandaydı. Biz İstanbulda kebap yediğimizi sanıyoruz.
Yemekler, servis ve ortam muhteşemdi. Yine Antep'e gidersem ilk tercihim Hışfahan, giden herkese öneriyorum.

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Sevtap Ö
Yorum Zamanı: 3 Eylül 2023

Güzel başlayan bir gece de son dakika hatası büyüdü de büyüdü
Yemeyi bitirmişik hesabı istemişik önümüze üç dilim karğuz şeftali erik ve üzümden oluşan bir tabak geldi hesaba baktım personel muhteşem bşr şekilde meyveyi hesaba yetiştirmiş 250 tl olarak ben bunu istemediğimi söylediğimde şef garson öğrenmeye gitti döndüğünde siz istemediniz mi diye bana bir daha sordu hesabı ödedik meyveli olarak tabi
Ardından müdürümüzü çağırdım o da personelin hata yaptığını başka öasaya gidecek ürünün bize geldipini beyan etti ben de garsonlar çnümüzde tepsi ile şefi bekliyor hangi masaya servis yapacaklarını soruyorlar dediğim de hala karışıklık olduğunu beuan eden müdürümüze ben buraya ömür şefin yorumu ile bamdırmadan geldim olumsuz yprumlarınıza rağmen geldim dedim gönül almak adına eşime be bana koktyle ikram etti ama paranızo iade edeyim dahi diyemedi
Başta müdüre ardından şefe gerçekten üzüldüm umarım bir daha yolum düşmez düşene de mani olurum

Ziyaret tarihi: Eylül 2023
3  Teşekkürler ttturk
Yorum Zamanı: 1 Eylül 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten profesyonel, çok lezzetli yemekler ve menüler var . Ortam otantik ve her şey iyi düşünülmüş. Antepte kalitenin ismi.

Ziyaret tarihi: Eylül 2023
Teşekkürler Eren_Traveler

Hışvahan Hotel And Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gaziantep, Gaziantep İli

Hışvahan Hotel And Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!