Güzel başlayan bir gece de son dakika hatası büyüdü de büyüdü
Yemeyi bitirmişik hesabı istemişik önümüze üç dilim karğuz şeftali erik ve üzümden oluşan bir tabak geldi hesaba baktım personel muhteşem bşr şekilde meyveyi hesaba yetiştirmiş 250 tl olarak ben bunu istemediğimi söylediğimde şef garson öğrenmeye gitti döndüğünde siz istemediniz mi diye bana bir daha sordu hesabı ödedik meyveli olarak tabi
Ardından müdürümüzü çağırdım o da personelin hata yaptığını başka öasaya gidecek ürünün bize geldipini beyan etti ben de garsonlar çnümüzde tepsi ile şefi bekliyor hangi masaya servis yapacaklarını soruyorlar dediğim de hala karışıklık olduğunu beuan eden müdürümüze ben buraya ömür şefin yorumu ile bamdırmadan geldim olumsuz yprumlarınıza rağmen geldim dedim gönül almak adına eşime be bana koktyle ikram etti ama paranızo iade edeyim dahi diyemedi
Başta müdüre ardından şefe gerçekten üzüldüm umarım bir daha yolum düşmez düşene de mani olurum