“Harika bir atmosfer, muhteşem hizmet!”

Hışvahan Hotel And Restaurant
29 / 652. sıradaki Restoranlar - Gaziantep
Fiyat aralığı: ₺200 - ₺700
Yorum Zamanı: 11 Mayıs 2022

Hem atmosfer hem de hizmet olarak gerçekten muhteşem bir yer Hışvahan. Yemeklerinin lezzeti ise efsaneydi. Gaziantep'e kazandırılmış çok önemli bir han. Hem tarihi dokusu hem de modernliği ile göz kamaştırıcı. Ayrıca yetkililerde çok ilgililer. Her gidişimizde çok memnun aldık. Her zaman da tercih edeceğizç

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
    • Yemek
Teşekkürler melikeyenginoglu
Halkla İlişkiler Müdürü Inspire17704184304 - Hışvahan Hotel And Restaurant, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Ağustos 2022

Değerli misafirimiz,
Güzel yorumlarınız için teşekkür eder, sizleri yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız...

• Diğer diller

42-46/291 yorum

Yorum Zamanı: 6 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yakin arkadaslarimizla ciktigimiz Guneydogu Anadolu gezimiz kapsaminda bayramin 1. gunu aksami icin gunler oncesinden rezervasyon yaptirdigimiz restorantta siparis vermek icin 1 saat bekledik. O sure zarfinda ne servis acildi, ne de bir muhattap bulabildik. Diger musteriler de ayni sikayetlerle restoranti terk ettiler. Cikista özrü kabahatinden büyük bir calisan "Bayram dolayisiyla cok rezervasyon vardi yogunluk oldu, isterseniz olumsuz yorum birakabilirsiniz." gibi bir cümle kurdu.
Sonuc isletmecilik sifir, saygi sifir!!

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler evrimuzuner

Değerli Misafirimiz,
Yaşanılan durum için üzgün olduğumuzu belirtir, gerekli departmanlara bildirim yapıldığını belirtmek isteriz. Yaşanılan durumun yeniden yaşanmayacağını bildirir, sizleri yeniden ağırlamaktan mutluluk duyarız...

Yorum Zamanı: 4 Mayıs 2022

Restoranın ambiyansı şahane, çok etkileyici. Keza menü de çok iyi. Tadabilirseniz menüdeki seçeneklerin de lezzetli olduğunu düşünüyorum. Ama menüyü tadamadıktan sonra bir anlamı olmadığını size gösterecek bir mekan. Zannımca Antep'in yerlileri için açılmış, turistleri arka masalara atıp pek de umursamıyorlar. Biz rezervasyonumuz olmasına rağmen bir saatlik beklemenin ardından yan masada 20 dakika bekletilmiş (garson kimi olduğunu bulamadığı için önümüzdeki boş masaya bıraktı, biz de ne olduğunu bilmediğimiz için oradan alıp bize verdiklerinde anladık) buz gibi çorbamızı içebildik, üzerine iki dolma, iki de içli köfteden sonra ne su, ne yemek geldi masaya. Bir garsonları vardı 20 masaya bakan, çocuk abartmıyorum gerçekten koşarak servis yapıyordu. Bir saatin sonunda hiç birşey gelmeyince, kalkalım dedik. neden kalktığımızı sorarlarsa uzatmayalım, canımız sıkılmasın daha fazla diye konuştuk kendi aramızda, özür dileyip mahçup olacak bir işletmeci yerine, garsona dönüp dolmaları da ekledin mi diye soran bir işletmeci ile karşılaştık. Pes dedik ! biz pes derken o, o anda kalkmakta olan Antep'in yerlilerine dönüp onları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyleyip yerli anteplileri kapıya kadar uğurluyordu. Misafirperverlik! Mardin'deki Bagdadi veya Cercis konağı gibi çıkar zannettik ama bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Safiyekt

Yorum Zamanı: 2 Nisan 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler hiç Gaziantep mutfağı gibi değildi fiyatlar zaten aşırı yüksek hiç beğenmedim gelen mezeler İstanbul da da herhangi bir restorantta da gelirdi
Garsonlar ilgisiz güleryüz sıfır misafirperver değillerdi tabaklar tozlu ve hiç ilgilenmediler

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
1  Teşekkürler laleli42

Yorum Zamanı: 15 Mart 2022

fındık içli köfte güzel , etler sert, zaten içikli o yüzden gitik fazla rakip olmadığından mecbur gidiliyor .

Ziyaret tarihi: Mart 2022
Teşekkürler cihadc2021

Hışvahan Hotel And Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gaziantep, Gaziantep İli

Hışvahan Hotel And Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!