“G.antep’in tek fine dining noktası”

Hışvahan Hotel And Restaurant
32 / 651. sıradaki Restoranlar - Gaziantep
Fiyat aralığı: ₺200 - ₺700
Yorum Zamanı: 23 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Antep’te yerel ve dünya mutfağının harmanlandığı tek fine dining noktası.
İç dekorasyon müthiş, yemeğin yanında göz ziyafeti de sunuyor.
Eşimle beraber başlangıçlar, ara sıcaklar ve ana yemeklere bayıldık.
Gaziantep’e gelip Gurme ve şık bir mekanda güzel bir şarap eşliğinde lezzetli yemek yiyip güzel vakit geçirmek isteyen herkese tavsiye ederim.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler semih k
  • Diğer diller

118-122/294 yorum

Yorum Zamanı: 13 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

İstanbulda yaşamak’ta olan bir Gaziantep’liyim , Antep’e giderken nerede kalıp nerede yiyip içeceğini soran rehberliğe ihtiyaç hissseden herkese tavsiyem özellikle gaziantep’e gidiyorsanız, muhakkak HIŞVAHAN’da konaklayın böylelikle , hem antep’in tarihi evlerini eb başarılı restorasyonunu deneyimleyecek, hem antep mutfağını tüm geleneksel kebab ve tatlı çelitlerini bir arada bulacak hemde şehrin en merkezinde harika alışveriş yapacak müzelerine yakın olacak kalenin eteğinde tarihi bir ambiyansı solayacaksınız , tabiki tüm bu güzelkiklere derinlik katan hotel personelleri Ömer Asın bey ve Ayşe Demir hanım bu düşüncelerimi oluşmasında çok önemli yere sahipler.. Hotel ve restaurant hijyen temiz kaliteli hotel odaları muhteşem..

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
4  Teşekkürler ezelucar
Yorum Zamanı: 7 Ağustos 2019

Eyer güzel Bir yere gitmek istiyorsanız uygun ama yemekler ne kadar lezetli olursa olsun verdiğin paraya porsiyonun denk gelmiyor özelikle soğuk mezeler(atom,muhammara)flan çok az geliyor yer olarak maranın içi çok otantik ve güzel bir yer gidecekseniz rezervasyon almayı unutmayın çünkü çok kalabalık.
Bide porsiyon yerine 2,3,4 kişilik ortaya söylenen menülerden tercih edin içinde herşey var.Daha doyurucu olup aynı masrafa gelicek porsiyon alındığında meze,dolma gibi harici yiyecekler verilmiyor başka diyeceğim birşey yok.

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
    • Yemek
2  Teşekkürler Ruzgarturkmen
Yorum Zamanı: 19 Temmuz 2019

Bakırcılar Çarşısını gezdikten sonra soluklanmak için girdik buraya bir kahve içeriz dedik, ama daha kapıdan girer girmez ortam bizi büyüledi. Mekan tasarım olarak çok etkileyici eski ve yeni ancak bu kadar iyi harmanlanıp sunulabilirdi. Bizi Mahmut Bey karşıladı ve mekana olan ilgimizi farkedip hiç üşenmeden heryeri tek tek gezdirdi ve masal gibi anlattı. Kendisine burdan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum 🙏 Konaklamak için gidin, yemek yemek için gidin hiç olmadı bi kadeh şarap içmek için bir kahve içmek için gidin ve mutlaka ama mutlaka Mahmut Beyi bulun. İşini bu kadar severek yapan insanlar güzel olan mekanları daha güzel kılıyor. Çok harika bir yer ve çalışanlar muhteşem insanlar. Biz çok beğendik...

Ziyaret tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler akturkmunevver
Yorum Zamanı: 26 Haziran 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Ortam müthiş, tam bir Antep klasiği, eski taş görünüm fakat, yöresel lezzetleri size sunabilecek Harika biryer. Gaziantep çarşıya ve kaleye yakınlığı ile süper
Negatif yönü : pahalı olması

Ziyaret tarihi: Haziran 2019
Teşekkürler ersanc2017

Hışvahan Hotel And Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Gaziantep, Gaziantep İli

Hışvahan Hotel And Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!