Gap turu kapsamında yaklaşık 15 - 20 gün önce akşam yemeği için rezervasyon yaptırdık ve gerçekten profesyonel bir mekan hayal ederek gittik. Mekan tarihi ve restorasyon gerçekten güzel yapılmış. Girdigimiz 15 - 20 dak boyunca kimse ilgilenmedi hatta kül tablası 5 kez isteyince ancak geldi. Gaziantep ' e geldik et yemek istiyoruz dedik ve et yok cevabını aldık, bu cevap sonrası kalkmaya yada dışardan et söyleyip resmini koymaya kadar düşünceleri konuştuk ancak şefle görüşmeden gitmedik. Neyseki Şef gayet anlayışlı yaklaştı ve tüm olumsuz hatlarını telafi etti . Mezeler gayet lezzetliydi birden servis hızlandı bunun yanısıra istediğimiz et siparişleri pişirilerek sevis edildi. Özellikle çiğ köftesine bayıldım. Bu kadar özel bir mekânda daha eğitimli garsonlar olmalı ve sadece Şefin yada mutfağın iyi olması yeterli değil ilk kabul , ilgi bunlar servis çalışanları ile başladığı için tüm müşteriler yaptığı ödemenin karşılığını almak isteyecektir. Bu nedenle bu güzelim mekan daha da iyi olabilirdi.