Erzurum icin imza mekan gezilip gidilebilecek yerler arasina coktan girdi bile nezih gezme mekanimiz
Erzurum’da bu kadar elit bir mekanın bulunması gerçekten muazzam.. Yemekleri müthişti , enerjis ortamı bir efsaneydi . Gidip huzur bulacağınız nadir mekanlardan bir tanesi
Erzurum da böyle bir işletme olması gerçekten müthiş ! Çok hoş bir mekan.Çiftlik 4/4 lük..Yemekleri muazzam.Bayıldımmm,mükemmeldii
Şehrin bir miktar dışında, beklentimi karşılamayan bir restoran. Çalışanlar gayretli ama eğitimsiz. Bardakları ağzından tutarak koyuyorlar masaya örneğin. Fiyatlar ortalamanın epey üstünde. Hamburger köftesi kömürleşmeye çok az kala alınmış ızgaradan. Daha önce çeşitli ızgaralar denemiştik. Servis yavaş ve yine fiyatları yüksekti. Denediğimiz magnolya tatlısı ekşimişti ama içinde peynir var, bu tat normal diyerek kabul etmediler. Müzik sesi çok yüksek ve bu sebeple herkes bağırarak konuşuyor. Restoranın kapalı bölümlerinde sigara içiliyor. Alt kattaki kafeterya bölümünde nargile de gördüm. Şöminenin yanmadığı zamanlarda içerisi soğuk. Çalışan hiç kimse maske takmıyor bu arada.
Gerçekten süper bi mekan olmuş hem yemek yedik,hem de ilk kez ata bindik.Et ve sütlaç özellikle harikayı.ba yıl dımm.Atlar bi harika bence ata binmek dünyanın en güzel aktivitesi
Çok ilgili bir ortamdı atlardan çok korkuyordum korkumu yenmeme yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Cafe kısmındaki muazzam hizmet için de ayrıca teşekkür ederim Erzurum’un böyle güzel alanlara ihtiyacı var.