Nathan Y
Columbus, Ohio

Kaliteli ve bütçeye uygun

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Tem 2023
Odamın çok geniş ve rahat olduğunu çok sevdim. Kahvaltılar çeşitli ve her istediklerim içerildi. Sabahleyin taptaze çeşitli gözleme yapar. Personel son derece samimi ve yardımcıydı. Çok temiz ve yepyeni bir havuz var. Tekrar Diyarbakır'a gidersem aynı otelde kalacağım.
Konaklama tarihi: Haziran 2023
Oda İpucu: Kahvaltı ve havuz kaçırmayın :)
Lobby
  • Wyndham
Mitannia Regency Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Mitannia Regency Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Mitannia Regency Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/73 yorum
2 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok güzel ve temiz. Her şey yerinde ve çalışanlar her türlü yardımcı olıyorlar. özellikle Seyithan bey.
Çok iyi bir otel ve herkese tavsiye ederim.
Hiç bir aksilik yok ve odalar çok geniş, temiz ve rahat.

Oda ipucu: odalar çok geniş, temiz ve rahat.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler farid951
26 Şubat 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dikkat! Pandemi önlemleri alınmıyor. Can güvenliğiniz için bu otelde kalmayın ben kaldım çok pişman oldum.
Maskesiz kahvaltıya inen insanlar. Açık büfe kahvaltı. Hes kodu sorulmadan misafir kabul edilmesi. Adam ağzında maskesiz açık büfeden yiyecek topluyordu. Ben uyardım personellerin umrunda bile değildi.

Konaklama tarihi: Şubat 2021
Teşekkürler eldemir_mehmet
23 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş seyahati için 1 gece konakladık üstelik otelden geç çıkış için izin istedik otel müdürü Sadrettin bey oldukça olumlu şekilde karşıladı gayet temiz odalar bu covid döneminde kalabilirsiniz. Mükemmel bir konuma sahip istediğin her türlü ulaşım aracı elinizin altında.

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler forrefrun
19 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

İş seyahati sebebiyle sürekli kaldığım bu Otel benim Diyarbakır'da ikinci evim gibi oldu.Doğrusunu söylemek gerekirse başka Otel'de arama gereği duymuyorum. Persoenli son derece ilgili ve yardımsever.Odaları son derece geniş,ferah ve temiz,Yatakları geniş,rahat ve temiz. Her gün çarşaf ve havlular değiştiriliyor, oda temizliği yapılıyor.Kahvaltıları hem çok çeşitli hem taze. Banyo ve wc 'leri son derece temiz. Duş alırken Tv' nin sesini dinleyebiliyorsunuz. Odaların aydınlatmaları güzel. Okuma lambaları mevcut.Yastık ve yorgan seçenekleri mevcut. Otel genelinde içki servisi bulunmamakta. Odalarda minibar mevcut. Otel Diyarbakır'da rahatlıkla ve huzurla kalabileceğiniz bir Otel olup son derece sakin bir lokasyonda bulunmaktadır.Yürüme mesafesinde bir çok tarihi yer ve mekanları da gezme şansına sahipsiniz.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Sdt_orl
15 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşımızın tavsiyesi üzerine kaldığımız otelden çok memnun ayrıldık. Odamız geniş, her şey tertemizdi. Odalar çok ferah ve geniş. Temizlik konusunda her hangi bir sorun yoktu. Tertemiz bir otel. Günlük temizlik yapılıyor. Kahvaltıları çeşit ve tat olarak gayet iyiydi. Otel müdürü ve tüm çalışanlar da çok güler yüzlü ve ilgiliydi. Otelin tarihi bölgeye yakınlığı nedeniyle her yere yürüyerek gittik. Yürüme mesafesinde Ulu Camiye ,Kaleye ,surlara ve Sur içi denilen eski yerleşim alanlarını, çarşıya rahatça ulaşabilirsiniz. Diyarbakır’a tekrar gelirsek kalacağımız tek adres burası olur. Kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Oda ipucu: 5 ile başlayan oda numaralarını tercih edebilirsiniz ;)
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler tasci34