fatma ç

Teşekkürler

Dies Otel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 29 Eki 2024
Otelin mottosundaki gibi Dies otel için Diyarbakır daki eviniz diyebilirim tüm otel personeline ilgi , alaka ve işine olan saygısından dolayı teşekkür ediyorum. Otelin hizmet anlayışı oldukça özenli ve güven verici .Başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum.Teşekkürler.
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Genel Müdür Dies Hotel - Dies Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 1 hafta önce
Değerli Misafirimiz;
Diyarbakır DİES Otel’de konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Olumlu geri dönüşünüz için teşekkür eder, hizmet standartımızı her zaman geliştirmeye devam ettiğimizi bildirmek isteriz.
Bu doğrultuda yapmış olduğunuz değerli yorumunuz ekip üyelerimiz ile paylaşılmıştır ve sizi en yakın zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı bilmenizi isteriz…
Dies Otel noktasına 0.6 km mesafede
Ödeme Yapmanın Birden Fazla Yolu
  • Movenpick
Dies Otel noktasına 5.6 km mesafede
Dies Otel noktasına 8.9 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/86 yorum
17 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle personelin ilgisi ve güleryüzü yaklaşımı çok iyi. Odalar geniş ve kullanışlı. Banyo , çarşaflar havlular gayet temiz . Odaların genişliği ve döşenme tarzı oldukça konforlu. Bir daha Diyarbakır’a gittiğimde nerede kalacığımı biliyorum artık.

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler Eylem M
6 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

hersey çok güzeldi mükemmel hizmet rahatlıkla kalabilirsiniz

kahvaltısı mükemmel odalar gayet güzel temiz hijyenik güleryüzlü hizmet fiyat performans olarak en iyi oteldir şirketler icin en güzel kalınacak oteldir dies otel cok teşekkür ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2024
Teşekkürler ali s
Genel Müdür Dies Hotel - Dies Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 hafta önce

7 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Yaklaşık 20 gündür konakladığımız dies otel e
Başta otel müdüresi gülüstan hanım olmak üzere tüm personeline kusursuz hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum titiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla kesinlikle 10 üzerinden 10 hakediyorlar tekrar görüşmek dileğiyle

ÇETİN TAŞGIN

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler 58_Cetin
Genel Müdür Dies Hotel - Dies Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Mart 2022

DİYARBAKIR-DİES HOTEL

7 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yatakları çok güzel tertemiz, personel güleryüzlü, Banyo için güzel düşünülmüş lif, kulak pamuğu, duş bonesi seti hazırlanmış. 25 gün boyunca kaldım. Kahvaltı seçeneği bol, çok temiz ve adeta bir serpme kahvaltı. Diyarbakır’ın tarihi yerlerini yürüme mesafesinde, Çevresinde çok sayıda market kuaför ve restoran var. İstasyona da oldukça yakın.

Oda ipucu: Gezi rotası için oldukça uygun bir konumda. Suriçine, Diyarbakır’ın önemli tarihi ve turistik noktalarına yürüme mesafesinde
Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler birgul_yazici

DİYARBAKIR-DİES HOTEL

6 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otele girdigimiz andaki sorunla baslamak istiyorum 24-25 ve 30 ekimde 2 bayan rezervasyon yaptirmistik hatta rezervasyonlari 2 hafta once yaptirdik 24 ekim tarihinde otele giriş yaptiğimiz gun konaklamanın tek gece oldugu ve ertesi gun qrup gelecek oldugu icin hic bir sekilde 25 ekim tarihinde bizi alamayacak olduğunu bildirdi rez yapan arkadasla konusmasina ragmen tek gece konaklama yapabilecek oldugumuzu bu şekilde bizi 15 dk oyaladi.Yanlisliklik yapilabilir insaniz ancak hatanin duzeltilmesiyle uğrasmak yerine grubunun daha önemli oldugunu demeye getirdi bu konuyla ilgili bizimle otelde her konuda ilgilenen hem personeline hem bize konaklama boyunca destek olan MUSTAFA DAŞCI beye çok tesekkur ediyoruz.otelin odalarina gelecek olursak sigara içilmeyen oda olmasina rağmen odada yastiklarda yataklarda havlularda müthiş bir şekilde sinmiş sigara kokusu vardi kokular resmen bizim üzerimizede sindi.acil olarak bu konuyla ilgilenilmesi gerekiyor. Otel in konumu merkeze oldukça yakin.bizce otelin tek iyi yani MUSTAFA DAŞCI bey in davranisi tutumu birkez daha teşekkür ediyoruz.Otelde birkez daha kalirmiyiz kismina gelecek olursak ASLA....

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler gozdes383