Merkez Malzemecilik
Kayseri, Türkiye

Otel Temiz Konforlu FAKAT

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 18 Kas 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otel Temiz ve konforlu Personel Güleryüzlü ve hizmetkar en ufak problem anında çözülüyor. Otelde namazlık var ve kıble yönü dahil işaret ile gösterilmiş. Bunca güzelliğe rağmen Tuvalet Yönleri ve Yatak yönleri kıbleye doğru gördüm 2. Gün Kaldığım odada. Benim açımdan tek sorun buydu bunun haricinde herşey güzeldi.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Diyarbakir Prestige Hotel noktasına 5.0 km mesafede
Diyarbakir Prestige Hotel noktasına 0.7 km mesafede
İyi Hisset
Diyarbakir Prestige Hotel noktasına 2.2 km mesafede
Diyarbakır tarihi suriçi bölgesinde oldukça merkezi konumda ve nezih bir otel. Çalışanları çok kibar ve yardımsever. Kahvaltısı yöresel serpme kahvaltı şeklinde 20 çeşit ürünüyle oldukça zengin ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Diyarbakir Prestige Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Diyarbakir Prestige Hotel noktasına 8.2 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/33 yorum
8 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Diyarbakır Prestige Hoteli tavsiye ederim. Temiz güzel bir otel. Odalar çok geniş olmasa da (en azından benim kaldığım oda) konforlu. Otel tam şehir merkezinde. Şehir elinizin altında. Personel ilgili ve güleryüzlü.

Oda ipucu: Ana caddeye bakan odalar daha seyirli olabilir
Konaklama tarihi: Kasım 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Eral G
4 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda kalitesi , yemek ve kahvaltı kalitesiyle 5 yıldızı hakeden bir otel , Diyarbakır’da 2 tercihimden ilki , özellikle çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir ediyorum. Size ev konforu sunuyorlar. Nimet bey ve Berivan hanım a özellikle teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
5  Teşekkürler selimbakir
11 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehrin iyi otellerinden ve şehir merkezinde.Kahvaltı olarak çeşidi bol.Mekan temiz,çalışanlar güleryüzlü.Ulaşım imkanları ve otel dışı gezilebilecek çok sayıda mekanlarla çevrili.Hizmetsever bir kuruluş.

Konaklama tarihi: Ocak 2018
1  Teşekkürler ozkanbek
20 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel şehir merkezinde ancak odalar biraz küçük ve kahvaltı vasat. Oda temiz ve günlük temizlik yapılıyor. Personel ilgili. Diyarbakır’da bulunan diğer otellerle kıyaslandığında konumu ile öne çıkıyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler Metin Ç
11 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel ofiste merkezi yerde. Tek avantajı bu. 4 yıldızlı otel olarak görülüyor ama bu otele 3 yıldız bile çok . Asansörde bakım zamanı 4 ay önce geçmiş . Bakımı yapılmamış sorunlu asansör. Sabah kahvaltısında çeşit çok var. Bayan arkadaşımızla lobide çay içilmesine izin verilmiyor. Enteresan bir otel... 1 veya 2 gün kalınabilir daha fazla kalınacaksa başka otellere bakınız. 10 üzerinden 6 puan veriyorum...

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler AliB5005