Duygu

Rezalet

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 5 May 2022
The green park ismine güvenip gelenlerden olduk.Otel bakımsızlıktan ölüyor hayatım boyunca bu kadar lüks olan bir otelin pis ve bakımsız olduğuna şahit olduk
otele giriş karşılama çok güzeldi
Personel ilgili ve alakalaydı
Ta ki odaya girene kadar.Odaya girer girmez berbat bir tuvalet kokusuyla karşılaşıyorsunuz banyo pis kokuyor odaya sinmiş kokusu,halılar berbat kirli tozlu oda havasız temizlik sıfır rezaletti.odaların duvarları ses geçiriyor yan odadaki tüm ses odamızda…
Ayrıca kahvaltıya indik masalar pis çatal bıçak servisi yok kendimiz aldık çay alacaktık bardaklar pis,hiç bir şey kalmamış servis yavaş,zaten sıcakları bekleyene kadar doyduk.Otel içinde starbucks var bi latte aldım uzaktan yakından alakası yok yani personel hariç otel odası,kahvaltı,otel içi rezalet bir durumda arkadaşlar bu paraya değmiyor maalesef…
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Radisson Blu Hotel Diyarbakır
The Green Park Diyarbakir noktasına 8.8 km mesafede
The Green Park Diyarbakir noktasına 6.6 km mesafede
The Green Park Diyarbakir noktasına 9.8 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
42-47/69 yorum
8 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar çok temizgeniş,ferah,personel güler yüzlü ve çok ilgili.Odalarda kettle,çay,kahve ve su mevcut.Ekonomik oda,manzarasız oda dedikleri odalar geniş fakat havalandırma boşluğuna bakıyor bunu özellikle bilin istedim.Konum olarak tam merkez her yere çok yakın.

Konaklama tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler yasemina0
25 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı

Diyarbakır'ı gezmek için ziyaret ettiğimizde 2 gun konakladik.Gitmeden cok arastirmistim ancak bu kadar guzel bi otel beklemiyordum.Bence otel yeterince anlatilmamis.Birincisi otel konum olarak butun gezilecek tarihi mekanlarin ortasinda yani bu mekanlara yurume mesafesinde.Mesela az ilerisinde Sülüklü Han var muhtesem saraplari olan😉Ikincisi ve en guzeli otelin alt katinda tarihi Saklı Konak adinda restaurant var.burada aksamlari canli muzik var yemekleri de cok guzel fiyatlar uygun.Yani ozellikle aksamlari ne yapsam derdine dusmeyip inanilmaz eglenebiliyorsunuz alt katta.Boyle yani her yonuyle kesinlikle gozu kapali tavsiye edecegim bir otel😊

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler Ezgi Ç
13 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Seminer ve toplantımızı yaptığımız greenpark Diyarbakır hotel için teşekkür yazımdır personel hizmet ve ilgisinden dolayı bizi ve davetlilerimizi memnun ve mutlu ettikleri için çok teşekkür eder Diyarbakır’a kazandırdıkları kalite hizmet anlayışı içinde başarılarının devamını diliyorum

Teşekkürler 781muhammedm
11 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Personeller çok ilgiliydi odalar beklediğimden daha iyi çıktı otelin konumunun surda olması benim için daha iyi oldu çünkü gezilecek tüm tarihi yerelere yürüme mesafesinde Her Diyarbakır'a gidişimde mutlaka bu otele gidicem

Teşekkürler Servan4734
11 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dısardan 4-5 yıldızlı klasik br hotel olarak görünsede içinde bambaska bir dünya varmış gibi cok beğendim personel ilgisiiinde ayrıyettenn teşekkür ederim belboylardan tutun saklı konak çalışanlarına kadar çok memnun kaldık

Teşekkürler Ramazan S