Ezgi Ç
Gaziantep, Türkiye

Süper Konum

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 25 Mar 2022
Diyarbakır'ı gezmek için ziyaret ettiğimizde 2 gun konakladik.Gitmeden cok arastirmistim ancak bu kadar guzel bi otel beklemiyordum.Bence otel yeterince anlatilmamis.Birincisi otel konum olarak butun gezilecek tarihi mekanlarin ortasinda yani bu mekanlara yurume mesafesinde.Mesela az ilerisinde Sülüklü Han var muhtesem saraplari olan😉Ikincisi ve en guzeli otelin alt katinda tarihi Saklı Konak adinda restaurant var.burada aksamlari canli muzik var yemekleri de cok guzel fiyatlar uygun.Yani ozellikle aksamlari ne yapsam derdine dusmeyip inanilmaz eglenebiliyorsunuz alt katta.Boyle yani her yonuyle kesinlikle gozu kapali tavsiye edecegim bir otel😊
Konaklama tarihi: Mart 2022
The Green Park Diyarbakir noktasına 6.8 km mesafede
The Green Park Diyarbakir noktasına 1.7 km mesafede
İyi Hisset
The Green Park Diyarbakir noktasına 1.7 km mesafede
Diyarbakır tarihi suriçi bölgesinde oldukça merkezi konumda ve nezih bir otel. Çalışanları çok kibar ve yardımsever. Kahvaltısı yöresel serpme kahvaltı şeklinde 20 çeşit ürünüyle oldukça zengin ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ediyorum
  • Lol.travel
The Green Park Diyarbakir noktasına 0.5 km mesafede
The Green Park Diyarbakir noktasına 9.8 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
43-48/68 yorum
13 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Seminer ve toplantımızı yaptığımız greenpark Diyarbakır hotel için teşekkür yazımdır personel hizmet ve ilgisinden dolayı bizi ve davetlilerimizi memnun ve mutlu ettikleri için çok teşekkür eder Diyarbakır’a kazandırdıkları kalite hizmet anlayışı içinde başarılarının devamını diliyorum

Teşekkürler 781muhammedm
11 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Personeller çok ilgiliydi odalar beklediğimden daha iyi çıktı otelin konumunun surda olması benim için daha iyi oldu çünkü gezilecek tüm tarihi yerelere yürüme mesafesinde Her Diyarbakır'a gidişimde mutlaka bu otele gidicem

Teşekkürler Servan4734
11 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Dısardan 4-5 yıldızlı klasik br hotel olarak görünsede içinde bambaska bir dünya varmış gibi cok beğendim personel ilgisiiinde ayrıyettenn teşekkür ederim belboylardan tutun saklı konak çalışanlarına kadar çok memnun kaldık

Teşekkürler Ramazan S
10 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Eşimle yaptığım konaklama dan çok memnun kaldık 2 günlük gezi programımızı 1 haftaya çıkardık ve cok memnun kaldık gerek personel ilgisi ve yardımseverlik işletmenin müşteri memnuniyetine dayalı çalışması ve tarihi yerleri çok güzel tesekkurler

Teşekkürler arzud695
10 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir çok hotelde konaklama yapmama rağmen beğendiğim nadir otellerden biri ismine yakışır kaliteli 800yillik restauranti şarap mahseni otantik mimarisi ile sürekli tercihim olacaktir mutlaka saklı konağı gormelisiniz

Teşekkürler rukenkyncu21213434