Sertaç G

Normal

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 9 Mar 2018mobil cihaz aracılığıyla
Oda metrakere olarak ideal ne büyük ne küçük. Tuvalet banyo temiz ancak lobidekiler kaçacakmış gibi ödemeyi girişte alıyor ve odaya kadar çıkartma diye bişey yok. Televizyon büyük diyemem ancak klima çalışıyor.
Konaklama tarihi: Mart 2018
Malabadi Otel noktasına 2.8 km mesafede
İyi Hisset
Malabadi Otel noktasına 4.2 km mesafede
Malabadi Otel noktasına 6.6 km mesafede
Diyarbakır tarihi suriçi bölgesinde oldukça merkezi konumda ve nezih bir otel. Çalışanları çok kibar ve yardımsever. Kahvaltısı yöresel serpme kahvaltı şeklinde 20 çeşit ürünüyle oldukça zengin ve lezzetli. Kesinlikle tavsiye ediyorum
Malabadi Otel noktasına 4.1 km mesafede
Reception
Malabadi Otel noktasına 2.6 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/28 yorum
18 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı

İlk açıldığı zamana göre gerçekten çok iyi olabilir ama bugün 4 yıldızlık bir durumu yok kesinlikle. Odalardaki tefrişat eski, her odada sadece 1 adet priz bulunmakta. Banyo dar ve eski zamanlardan kalma banyo küveti mevcut. WİFİ zayıf. Resepsiyonda verilen oda ön caddeye baktığı için, arka cepheden oda rica ettim ve yardımcı oldular. Çünkü ana cadde trafiğinde araç sesinden gece vakti de olsa uyunmuyor. Otelin ücretsiz otoparkı mevcut. Kahvaltı yeterli. Fiyat fayda yönüyle bakacak olursak Diyarbakır'daki bu kalite otellerin fiyatları aynı gibi. Bir tadilat yapılırsa çok daha iyi müşteri geleceği kanaatindeyim.

Oda ipucu: Ön cephe odalar ana yola baktığı için aşırı ses oluyor.
Konaklama tarihi: Ocak 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler adldolas
9 Ocak 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

4 yıldızlı bir otel için temizliği ilk plana almış güler yüzlü ilgili personeli ile cik memnun ayrılıyorum. Eğer diyarbakıra yolunuz düşer ve uygun fiyatları ile temiz nerde kalırım derseniz MALABADI OTEL...

Konaklama tarihi: Ocak 2018
2  Teşekkürler Aybegüm B
8 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çayı para ile içebileceğiniz bu otel de artık bir tadilat gerekli olduğu görünüyor. Tavsiye etmiyorum.calisana çay paralımı burda dedim evet efendim falan filan dediler bölgede çayı parayla veren tek otel

Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler Eymen Yağız Ç
8 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş seyahatim sebebiyle bir gece konakladım. Otel çok bakımlı ve temiz değil. Fiyatına göre hizmet normal. Çok büyük beklentiniz yok ise konaklayabilirsiniz. Tek avantajı merkezi konumda olması. Koridorda kablo tamiratı yapılmış yerler pislik içersinde. Halının üzeri tüm gün kirli kaldı.
Otelde komple değişiklik gerekiyor eskimiş.

Konaklama tarihi: Kasım 2017
Teşekkürler bulentix
16 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Maalesef olumlu tek yanı sadece havuzun olması.. Geri kalan herşey sıfır..
Koskocaman odada sadece bir adet priz var. İnternet yok bana öyle denk geldi. Duş alacaksın duşakabin yok.. Oda no:100lü 6.kattaki odada klima çalışmıyor. Oda değiştirdik duşakabin yok net yok.. Malesef ilk ve son gidişimdi malabadi otel

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Sadık G