HemgezenHemOkuyan bilir:)

Lütfen o eski halıları kaldırın!

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 24 Eyl 2018
Halılar astım , alerjik astım vb hastalıkların temel nedeni bu nedenle artık istenmiyorlar, ayrıca kahvaltı menünüzü ve TVlerinizi büyütebilirsiniz, ... Bence mevkii çok iyi , çalışanlr çok iyi,fiyat iyi ancak yenilenmesine ihtiyaç var .
Konaklama tarihi: Eylül 2018
Oda İpucu: Camlar ses geçiriyor gün içinde erken saatte uykusuz vardıgımız otelde, uyuyup dinlenmek mümkün...
Miroğlu Hotel noktasına 6.1 km mesafede
Exterior
  • Wyndham
Miroğlu Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Miroğlu Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Diyarbakır bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/24 yorum
2 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Internetten buldugumuz otel icin merkeze yakin olması nedeni ile tercih ettik.Fakat kahvalti iyi corba super peynir ve zeytin iyi omlet guzel pideler ve borekler cok guzeldi.odalar temiz hergun havlular degisti.Enguzeli dagkapiya yakin olmasi durak tam karsisinda aksamlari yaninda bulunan cafe daha ne olsun

Konaklama tarihi: Mayıs 2018
2  Teşekkürler Ibrahim B
29 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Güzel bir kahvaltı temiz oda güleryüzlü personel en önemlisi şehrin merkezi daha ne olsun. Her yere yakın daha ne isteyelim. Kahvaltıda her ikram taze diyarbakır İn tüm güzelliklerini yaşamak için merkezde olmak daha da güzel

Konaklama tarihi: Nisan 2018
1  Teşekkürler bbrasmn
21 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bence Diyarbakır ın en güzel otellerinden biri. En önemlisi en güvenli oteli. Temiz, huzurlu bir otel. Uzun yıllardan beri kaldığım tek adres. Diyarbakır merkezde muhteşem konum. Güleryüzlü personel. İyi hizmet.

Konaklama tarihi: Mart 2018
1  Teşekkürler revolution_35
2 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İş seyahati icin geldim ve kalacak yer bulamadığım icin bu oteli tercih ettim.bu tarz otellerde çok kaldım ve tek yapılması gereken temiz oda çarşaf ve düzgün kahvaltı. Ama odalar kirli, banyo kirli eksik olan seyleri istemezsen koymuyorlar. Odam üst kattaydı ve asansörün motor sesinden uyumak imkansızdı. Kahvaltı kötüydü. Yiyeceğim 2 dilim ekmek 2 zeytin ve bir dilim peynir ama ekmek bayat zeytin o kadar kurumuş ve kalitesiz ki çekirdeğe yapışmış resmen. Peynir offf allahlık. Çay nasıl bir suyla yapıldıysa bırak içmeyi kokusundan bile tiksiniyorsun. Umarım kendilerini düzeltirler.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
3  Teşekkürler canekeylmz
20 Haziran 2017 tarihinde yorum yapıldı

Otel konum olarak çok iyi. Odalar temiz. ancak konakladığım odada klima çalışmıyordu. Diyarbakır sıcağında da klimasız oda çekilmiyor. Bunu receptiona bildirdiğimizde daha klima için erken biz üşüyoruz dediler. İlginç bi savunma.

Konaklama tarihi: Haziran 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti