Mükemmel bir hizmetti temizlik konusunda gayet başarılı bir işletme arkadaşlarınızla ve ailenizle rahatça gidebilirsiniz bar kısmında hizmet veren Enes beyin ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Enes bey varsa güvendesiniz :)
Konaklama tarihi: Nisan 2024
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Odaları, yemekleri, kahvaltısı, personelin ilgisi, güler yüzü, kısaca her şeyi ile çok beğendiğimiz mükemmel bir işletme. Kesinlikle tavsiye ederim, biz ailecek çok memnun kaldık, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Değer
Yer
Hizmet
Seaside33994374716 adlı kullanıcıdan Temenni Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler Seaside33994374716
Ekim ayında kız arkadaşımla tatile gittiğimizde Temenni Evi Otel’de müsaitlik bulabildik. İlk başta biraz tedirgindik odalar ve hizmet konusunda ama tamamiyle yanılmışız çok sıcak kanlı ve yardım sever şekilde ilgi gösterdiler. Mağara bir odada konakladık içerisi ferah rahattı. Terasın manzarı çok güzeldi 360 derece manzara görüntüsü alabiliyoruz. Sabahın erken saatlerinde terasa çıktığımızda sıcak hava balonlarını seyredebiliyorduk. Tekrar kapadokya geldiğimizde severek kalacağımız bir otel oldu.
Oda ipucu: 112 nolu odada herkesin kalmasını tavsiye ederiz
Teşekkürler mustafa_cappa
ozkankrc
Çanakkale, Türkiye
3 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çok güzel manzarası var. Özellikle sağ tarafta bulunan mağaraların manzarası. Ürgüpe gelipte burada kahve içmeden manzaranın tadını çıkarmadan gitmeyin derim. Pişman olmazsınız. Çok mütevazi ve kibar servis elemanları var. Teşekkür ediyoruz.
Konaklama tarihi: Eylül 2019
ozkankrc adlı kullanıcıdan Temenni Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler ozkankrc
LaraCroft35
Ankara, Türkiye
29 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Temenni evi restoranında yapmış olduğumuz kahvaltıyı, çalışanların güleryüzü, ilgi ve alakaları gerçekten çok mükemmeldi. İkramları bol ve lezzetli. Bizlere şarap mahzenlerini ve muhteşem ürgüp yapısı binayı itina ile gezdirdiler. Çok ama çok beğendik. Tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2019
LaraCroft35 adlı kullanıcıdan Temenni Evi hakkında bilgi alın