Bir önceki yıl ablam ve eniştemin Balayı için gittikleri bu otelden çok memnun kalmaları üzerine bir sonraki yıl bende arkadaşlarımla gittim. Otele ilk girişimizde Bekir bey'in sıcak misafirperverliğiyle karşılaştık. Odamız gayet temiz, ferah ve yeterince büyüktü, banyosunda ise jakuzi mevcuttu. Odadan çıktığınızda geniş, güzel bir avlusu var ve eski tarz minderlerin üzerinde oturup bir şeyler yeyip içebilirsiniz. Otel çalışanları gayet ilgiliydi ve rahatımız için ellerinden geleni yapıp yardımcı oldular özellikle de Bekir Bey'in samimiyeti, güleryüzlülüğü ve hoşsohbeti bizde otele olan ilgiyi artırdı ve bir aile ortamı gibi görmeye başladık :) Resepsiyondaki Japaonca bilen Yasin bey de gayet ilgili ve mütevazi biriydi. Daha sonra turlara katıldık. 1. gün Ürgüp-Göreme ve 2.gün ise Ihlara Vadisi turlarına katıldık. Otelin turları organize etmesi de artı bir özellik. Tur rehberlerimiz gayet profesyonel, alanında uzman kişilerdi. Özellikle de tur rehberimiz Ali Battır' dan arkadaşlarımla büyük bir keyif aldığımızı söyleyebilirim. Şoför Rıza bey, adını yanlış hatırlamıyorsam, görünüşüyle tam bir Osmanlı erkeği gibi kalıplıydı ve bize neredeyse Türkiye'deki bütün illerin plakasını saydı. Turlarda çok eğlendik. Mutlaka turlara katılmanızı öneririm. Muhteşem bir oteldi. İyiki gitmişim! Eğer Kapadokya'da huzurlu ve aynı zamanda eğlenceli bir yer istiyorsanız bu oteli kaçırmayın derim! :)