Dilek Akkuyu

Kemerhan otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Eyl 2024
Aşk tazelemek isteyenlerin şehri ürgüp birde konaklama Kemerhan otel olunca lezzetine duyulmuyor temizliği ilgi ve alakaları birde güler yüzleri ile muhteşemler öncelikle otel sahibi Mehmet Bey ve muhterem eşi Ayşe hanıma ve otel çalışanı sayın Murat bey'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız evimizde gibi hissettirdikleri için sabah kahvaltılarını es geçmemek lazım eksiksiz tam doyumluk kahvaltıları harikaydı tekrar geleceğim adres kesinlikle Kemerhan Otel tekrar hepinize teşekkür ediyorum kalbimize girdiniz.
Konaklama tarihi: Eylül 2024
Oda İpucu: Kahvaltı temizlik hizmet
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
Inhaber Mehmet Akuzun - Kemerhan Cave Suites, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 30 Eyl 2024
Değerli misafirimiz;
Sizi tanımaktan ve ağırlamaktan çok keyif aldık. O değerli vaktinizden bize zaman ayırıp bizimle düşüncelerinizi paylaştığınız için Kemerhan Cave Suites ekibi olarak çok teşekkür ederiz.. Tekrar yolunuz buralara düşerse sizi ve sevdiklerinizi ağırlamaktan mutluluk duyarız…
Kemerhan Cave Suites noktasına 0.1 km mesafede
Kemerhan Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Kemerhan Cave Suites noktasına 0.1 km mesafede
Kemerhan Cave Suites noktasına 0.5 km mesafede
Kemerhan Cave Suites noktasına 39.9 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
2-7/627 yorum
12 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ürgüp te kalınabilecek en mükemmel yer.Hiç bakmayın ben baktım çünkü :)Murat bey ,Tahsin bey seçilmişler sanki.Odalar mükemmel temizlik çok iyi,personel güleryüzlü ve sıcakkanlı.Burada müşteri değilsiniz bunu bilmenizi isterim.Sanki evlerine misafir gelmişiz,arkadaşlarımız aileniz gibi.Temmuz da gelmiştim Ağustosta tekrar geldim.Firsatim oldukça da hiç düşünmeden tekrar tekrar geleceğim bir yer.Her gelişim farklı bir atmosfer.Sizleri tanıdığım için kendimi şanslı hissediyorum..

Teşekkürler Canan A
Inhaber Mehmet Akuzun - Kemerhan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2024

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Merhaba, 4 yıl önce geldiğimiz oteli bugün hiç tereddütsüz tekrar tercih edişimiz kesinlikle güleryüzlü samimi personel, odaların güzelliği, temizlik, kendimizi evimizde, evimizin bahçesinde gibi rahat hissedişimiz merkeze yakın olması ile birebir ilişkili :) Ürgüp e geldiğinizde hiç bi adres aramanıza gerek yok , biz çünkü tekrarında öyle yapacağız ❤️

Teşekkürler Gülşah Ş
Inhaber Mehmet Akuzun - Kemerhan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Ağustos 2024

7 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle işletme sahibine bu güzel ortamı hazırladığı için teşekkür ederim Eşimle gelmiştim öncesinde şimdide Eşim ve oglumla geldim gercekten odalar yapı mimarı kendısıne hayran bırakıyor müptelası olduk herkese şiddetle öneririm göremenin en iyi yapısı fiyat kalite anlamında tek yer .

Teşekkürler Serdar G

18 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı

Gerçekten çok hoş bir otel. Kaldığımız Kemerhan Suit odasını çok beğendik. Aile için mükemmel bir oda. Kahvaltısı da çok güzeldi. Çalışanlar da gayet ilgili özellikle Murat Beye teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere.

Konaklama tarihi: Nisan 2024
Teşekkürler atilla y
Inhaber Mehmet Akuzun - Kemerhan Cave Suites, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Nisan 2024

10 Nisan 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

personel çok ilgiliydi. hava çok soğuk olduğu için gitmeden tereddütümüz vardı ama oda sıcaklığı çok iyiydi, pencere bile açtık. sabah kahvaltısı başarılıydı. otel sahibi mehmet bey ve tüm personele ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler erman g