Tolga C

Mükemmel...

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 18 Tem 2024
Konumu çok iyi.çalışanları çok ilgili ve kibar.kahvaltisi harikaydı.teraslari akşam sefası için manzarali mukemmel.gelisi güzel konaklama yeri aradık ve burayı bulduk iyiki bulmusuz.10 üzerinden 20 olsa verirdim.urgup de kesinlikle burada konaklanmali.
Genel Müdür HAS CAVE KONAK - Has Cave Konak, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 22 Tem 2024
Değerli Misafirimiz ,

Has Cave Konak ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz ve deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.

Genel olarak memnuniyetiniz ve nazik yorumlarınız bizleri çok mutlu etti. Görüş ve yorumlarınız yönetim kadromuz ve çalışanlarımız ile paylaşılmıştır. Sizleri en kısa zamanda tekrar görmek ve misafir edebilmek dileğiyle.

Has Cave Konak noktasına 0.4 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 10.2 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 0.2 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 39.5 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 0.6 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 46.8 km mesafede
Has Cave Konak noktasına 0.6 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/699 yorum
14 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Biz çok beğendik, daha erken giriş yapıp akşam terasta vakit geçirmediğimiz için üzgünüz. Kahvaltıya ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Enfes güzellikte, kaliteli ve bol çeşitli bir kahvaltı veriyorlar. Hatice ablanın kahvaltısını söylemeden gecemezdim gerçekten. Ellerine sağlık

Teşekkürler Mahmut D
Genel Müdür HAS CAVE KONAK - Has Cave Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Temmuz 2024

13 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok iyi mekan kahvaltısı çok iyi personeller aşırı ilgili sınırsız çay kahve ikramı vardı öyleki gece birde çay istedik bize taze çay demlediler teras da oturulacak alan olması ve manzarası muazzam gezilecek yerlere de çok yakın mesafede özetle çok beğendim👍

Teşekkürler Trek27719336542

7 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Her şey çok güzeldi. Konak merkezi bir konumda araç kullanmadan gezebilirsiniz .Personel güleryüzlü . Niyazi bey, Mehmet bey ve bize harika bir kahvaltı hazırlayan Hatice hanıma çok teşekkür ederiz. Tekrar gelirsem tatil adresim burası.

Teşekkürler münevver a
Genel Müdür HAS CAVE KONAK - Has Cave Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Temmuz 2024

4 Temmuz 2024 tarihinde yorum yapıldı

Odalar temiz,çalışanlar güleryüzlü cana yakın,ellerinden geleni yapmak için çaba harcıyorlar,herkese tavsiye edebilirim. Has Cave ailesine nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum,Ürgüp’e tatil amacıyla gelirsem tercihim kesinlikle Has Cave

Teşekkürler Kemal T

30 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ozellikle halit beye cok tesekkur ediyorum,kendileri bizimle cok ilgilendiler,odalar temizdi,herkes cok guler yuzluydu ve bizim icin inanilmaz bir deneyim oldu. Kizimla birlikte cidden cok eglendik,kahvaltida cok guzeldi,benim en onemli kriterim temizlikti,ondanda gectiler.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler Emine B
Genel Müdür HAS CAVE KONAK - Has Cave Konak, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Haziran 2024