Tugce

Çok güzel bir tatil oldu!

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 6 Ara 2023
Oteli çok sevdik. Tutku isimli odada kalmıştık. Taş ve ahşabın birleşimi çok güzeldi, ışıkların loşluğu bile ayrı huzur veriyordu. Oteldeki odaların konumları diğer otellerde gördüklerimizden farklıydı ve masalsı bir ortam sunuyordu. Dekorasyonu da öyle. Kahvaltılar güzeldi, belki içerik daha zengin olabilirdi. Odada ısınmada sorun yaşadık ancak sorunu bildirdiğimizde ısıtıcı verdiler ve idare edebildik. Çalışanlar güler yüzlüydü ve bizce bu çok önemli. Ayrıca ilgisinden dolayı Halit Bey'e de teşekkür ediyoruz. Ürgüp'e tekrar gidersek burada kalmak güzel olacaktır.
Cappadocia Old Houses noktasına 0.2 km mesafede
Cappadocia Old Houses noktasına 5.6 km mesafede
Cappadocia Old Houses noktasına 0.7 km mesafede
Cappadocia Old Houses noktasına 10.2 km mesafede
Cappadocia Old Houses noktasına 39.4 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/77 yorum
17 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Cappodacia old houses gerçekten eşim ve biricik oğlumla inanılmaz keyif aldığımız bir hafta sonu yaşattı bize. Personelin güler yüzü,ilgisi ve otelin büyüsü birleşince oğlum için çok güzel bir anı bıraktı.Kaldığımız Oda nın mimari tasarımı oğlum için efsane güzeldi.

Teşekkürler bboran
16 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok güzel, yemyeşil. Birden çok terası var. Terasları harika ve manzaralı. Çalışanlar çok ilgili. Tek sorunu yataklarının biraz gıcırtılı olması. Kahvaltıları çok iyi. Çeşit fazla ve çalışanlar ilgililer. Yumurtayı nasıl yemek istesiğinize kadar soruyorlar.

Teşekkürler Nail E
16 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Ağustos ayında gelmiştik. Eylül ayında tekrar gelmek nasip oldu otelin temizliği 10/10 verebilirim her ikisinde de bizleri karşılayan halit beyin güler yüzlülüğü, ilgisi alakası çok iyiydi kahvaltı konusuna da değinmek değinmek isterim cesit bol ve tazeydi memnun kaldık. Herkese öneririm

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Ayşe T
14 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel personelinin ilgisi muazzamdı, kendimi özel müşteri gibi hissettim, sağ olsunlar. Kahvaltıları mükemmeldi, sadece kahvaltıları için bile bu otelde kalınabilir. Otelin konumu da Ürgüp çarşıya 10-15 dakika yürüme mesafesinde. Etrafında da nezih oteller var. Ufak tefek eksiklikler olsa da otelin genel performansı çok yüksekti.

Teşekkürler Musa S
14 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyden çok memnun kaldık. Herkes o kadar ilgiliydi ki gerçekten kaldığımız süre bize çok iyi geldi. Kaldığımız oda büyüleyiciydi ve çok konforluydu. 7/24 sıcak su vardı. Kahvaltı tartışmasız çok lezzetliydi. Kapadokya manzarasına karşi unutulmaz bir kahvaltı yaptık. Benim ve misafirlerimin Kapadokya'da tercihi kesinlikle Melekler Evi olacak. Özellikle Halit Bey ve Burhan Bey'e tüm ilgi, alakası ve yönlendirmeleri için çok teşekkürler. Yeniden görüşmek üzere... En kısa zamanda..❤️

Teşekkürler Neşe E