Ece Ç

Çok güzel bir otel

Born Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Haz 2024
Her şeyi ile çok memnun kaldık. Otel çalışanları güler yüzlü ve ilgiliydi. Otelin konumu çok merkezi ve her yere yakındı. Her şey pırıl pırıldı. Ailecek kalınacak güzel bir otel. Tekrar tercih edeceğim ve çevreme tavsiye edeceğim. Tekrardan teşekkürler.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Born Hotel noktasına 5.7 km mesafede
Born Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Born Hotel noktasına 10.2 km mesafede
Born Hotel noktasına 39.5 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/34 yorum
11 Haziran 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel tarihi otel. Aile işletmesi. Otel sahibi Selim bey çok ilgili her türlü yardımcı olmaya çalışıyor. Merkeze yakın. Bir daha Ürgüp e gitsem yine tercih ederiz. Fiyat olarak çok uygun. Aynı zamanda rehberlik yapıp nereye gitmenize de yardımcı oluyor. Tarihi yaşatması da çok hoş.

Konaklama tarihi: Haziran 2024
Teşekkürler ERTUĞRUL Y
4 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı

Evinizde gibi rahat hissedeceğiniz bi yer.çok da temiz di ,heryer tarih kokuyor çalışanlar güleryüzlü,merkezi yerde olması ayrıca güzel .çok çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ediyorum.tekrar gitme planlarımız var ve kesinlikle yine tabi ki aynı yer👍🏻

Oda ipucu: Merkezi konumda güzel yüz samimi ortam
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler idil Y
17 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nesilden nesile gecmis tarihi bir konak esyalar dekor degil ailenin kendi gecmisten gelen kendi esyalari luks ve yeni bir konaklama ariyorsaniz size uygun degil fiyat performans acisindan degerlendirildiginde merkezi konumu otoparki olmasi ve Selim beyin her konuda yardimci olmasi sonrasi kisa sureli konaklamalar icin rahatlikla tercih edilebilir

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler ihsandi
11 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Aile işletmesi olan 600 yıllık eski bir Osmanlı Konağı. Otel bi anlamda etnografya müzesi gibi. Gece geç saatlerde vardığımız otelde güler yüzle karşılandık. Ürgüp ile ilgili tüm sorularımıza içtenlikle yardımcı oldular. Otel gayet temizdi. Konum itibariylede merkezi yerdedir. Kahvaltısı da gayet doyurucuydu. Herkese tavsiye ederim. Yeniden gitsem tekrar kalırım diyebileceğim bir oteldi. Baba anne ve oğluna sonsuz teşekkürler.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Nisa K
İşletme Sahibi Selim ASLANTEPE - Born Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Temmuz 2023

size bu tarihi dokunun içinde tarihi içine götüre bildiysek ne mutlu bize yine bekleriz misafirliğe

13 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı

Tam bir şirin aile işletmesi. Otantik bir ortam. Retro eşyalar. Fiyat konusunda çok yardımcı oldular ayrıca Konum olarak çarşı merkeze çok yakın. Kahvaltı biraz daha zengin olsa iyi olabilirdi. Selim beye ilgisinden dolayı teşekkürler

Konaklama tarihi: Şubat 2023
Teşekkürler AliGuzel5050