Zafer ö

Tavsiye ediyorum

Otel Kral yorumu
5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Haz 2023
İsmail beyin ilgisi konaklama için bile yeter Ürgüpe gelince konaklama yaptığımız ve yine gitsek kalacağımız yer temizlik anlayışı süper eviniz gibi temiz odalar yeni yapılmış otopark sorunu yok kahvlatı oldukça yeterli herkese tavsiye ediyorum adı gibi kral
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Oda İpucu: Hizmet kalite anlayışı süper otesi temizlik evimiz gibiydi ismail bey her konuda yardımcı oldu...
  • Tripadvisor
Otel Kral noktasına 6.0 km mesafede
Otel Kral noktasına 1.5 km mesafede
Otel Kral noktasına 10.6 km mesafede
Otel Kral noktasına 38.6 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/213 yorum
29 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Adı gibi kendisi de kral Otel her anlamda çok temiz ve bakımlı odalar yeni dizayn edilmiş personel elinden gelenin fazlası ile yardımcı oldular kötü yorum yazanları anlamış değilim yine gitsem aynı otelde kalırım.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Abdulkerim D
2 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yılbası günü arkadaslarımızla lobide oturmamıza izin vermediler.Amaçları paraydı,ictiğimiz icicekten bir ton para aldılar.birdaha asla bırayı tercih ediceğimi veya arkadaslarıma önerebileceğimi düsünmüyorum.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler edip ç
1 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

Herkes suratsız ve isteksiz devamlı bir uyarı devamlı diken üstünde durdugumuz bir otel birdaha gelmem. Kahvaltıda bile portakal suyu diyor turuncu boya ile karıştırmışlar şekersiz içilmez birşeydi şaşkınız

Konaklama tarihi: Aralık 2022
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Gezgincixx01
7 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Nezih ve aileye uygun ürgüp merkezde bulunan bir otel. temizlik konusunda hiç sıkıntı yaşamadık. Çalışanlar güler yüzlü ve gayet ilgiliydi. Başak beye ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Akinpekel
16 Kasım 2020 tarihinde yorum yapıldı

Memnun kaldık çalışanlar ilgiliydi merkeze çok yakın değildi otelde mekan olarak hoş bir hava hakim sessiz sakin biyer fiyat olarakda diğer otellere göre uygındu tüm çalışanlara teşekkür ederiz tekrar görüşmek dileğiyle

Konaklama tarihi: Aralık 2019
Teşekkürler Fozaslan90