Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Priceline
FindHotel
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
11 fiyatın tümüne bakın
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Fiyatlar, ortaklarımız tarafından sağlanmakta ve ortaklarımızca bilinen tüm vergi ve ücretler dâhil gecelik oda fiyatlarını yansıtmaktadır. Daha fazla ayrıntı için lütfen ortaklarımıza bakın.
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Yakınlardaki Oteller
Yorumlar (143)
Yorumları filtrele
143 sonuç
Gezgin puanı
135
6
1
0
1
Gezgin tipi
Dönem
DilTüm diller
Diğer diller
Gezgin puanı
135
6
1
0
1
Gezginlerin neler dediklerini öğrenin:
Seçilen filtreler
Filtrele
Liste güncelleniyor...
1-6/143 yorum
18 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oteli rezervasyon yapmak için aradığım andan itibaren otelden ayrılana kadar ailemizin yanına misafirliğe gitmişiz gibi çok ilgili ve alakalı davrandılar. Odalar geniş ve temiz personel sürekli ilgili ve alakalı gerçekten kendimizi kendi evimizde hissettirdikler. Kahvaltıları da çok güzel. Çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Mart 2022
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler ermanh2022
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletme Sahibi Larissa Cave Hotel - Larissa Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Nisan 2022

Merhaba Erman Bey,

Öncelikle Kapadokya' nın bu büyülü doğası içerisindeki tatiliniz süresince konaklamak üzere otelimizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz.

Larissa Ailesi olarak otelimizde konaklayan kişilerin birer müşteri değil bizlerin misafirleri oldukları düşüncesiyle sizleri otelimizde ağırlamayı kendimize bir prensip olarak edindik. Bu inançla, misafirlerimizin kendilerini evinde gibi hissedebileceği huzurlu, temiz ve nezih bir ortam ile birlikte sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltı sunma gayreti ve azmiyle çalışmaktayız. Sizlere de bu duyguyu geçirebilmiş olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz.

Otelimize bir kez daha misafir olarak bizi onurlandıracağınızı ümit ediyoruz.

En içten teşekkürlerimizle ve,
Saygılarımızla

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
14 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hei todella ihana paika lämmin paika lämmin ihmiset tulin
Suomesta meillekin olen vaimo kanssa 10 päivå mut todella ihana paika soisitelen ..

Gercekten cok memnun kaldik Ben Finlandiyadan bir suru yere gitmistim turkiyede ama en sevdigim otel burasi sanki evimizde gibiyiz cok sicak insanlar temiz odalar kahvalti mukemmel gelmenizi öneririm ..

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler Rodi1234758
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletme Sahibi Larissa Cave Hotel - Larissa Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Şubat 2022
Google Çevirisi

Dear Guest,

When I read your comment about your experiences in our hotel, I felt that we were one step closer to the goals we tried to achieve in our relations with our guests and that gave us energy to make more.

We have adopted as a principle to welcome you in our hotel with the thoughts and feelings of “People who choose us and stay in our hotel are, not our customers, but our guests”. As Larissa Family, we are working hard to provide a clean environment, healthy and delicious breakfast that our guests can feel at home.

I will forward your comments to my friends who have prepared your room and breakfast. I'm sure they'll be happy to hear your feelings.

We will be quite happy to welcome you at our hotel again,

Best Regards,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
26 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Zeki Bey ve tüm otel çalışanlarına ilgi ve hizmetleri için ayrıca doğum günüm için eşimle hazırladıkları sürprize de teşekkür ederim. Gerçekten kendimi evimde hissettim, dışarının -20 derecesini odamızda hissetmedik. Tekrar gelmek istiyorum❤️

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler zalakurt
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletme Sahibi Larissa Cave Hotel - Larissa Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Şubat 2022

Değerli Misafirimiz,

Öncelikle tatiliniz süresince konaklamak üzere otelimizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Larissa Ailesi olarak temel prensibimiz; misafirlerimize rahat, huzurlu ve kendilerini evlerinde hissedebilecekleri temiz bir ortam sunmaktır. Otelimiz ile ilgili yorumlarınızı okuyup sizlerin memnuniyetinizi gördüğümüzde, oldukça mutlu olduk. Yorumunuzu odanızı ve kahvaltınızı sizler için hazırlayan arkadaşlarıma da ileteceğim. Eminim onlar da otelimizde yaşadığınız deneyimden memnun kaldığınızı bilmekten oldukça mutluluk duyacaklardır. Sizi otelimizde tekrar görmeyi ümit ediyoruz.

Saygılarımızla,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
2 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hizmet ,misafirperverlik , güler yüz hijyen hepsi bir arada olan nadir otellerden biriydi bayıldık çok keyifli yılbaşı gecesi geçirdik emeğinize sağlık herşey için teşekkürler
Tekrar bu taraflara gelirsek tek tercih yerimiz olacak

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler merve_Q6885JB
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletme Sahibi Larissa Cave Hotel - Larissa Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Ocak 2022

Değerli Misafirimiz Merve Hanım,

Öncelikle tatiliniz süresince konaklamak üzere otelimizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Larissa Ailesi olarak temel prensibimiz; misafirlerimize rahat, huzurlu ve kendilerini evlerinde hissedebilecekleri temiz bir ortam sunmaktır. Otelimiz ile ilgili yorumlarınızı okuyup sizlerin memnuniyetinizi gördüğümüzde, oldukça mutlu olduk. Yorumunuzu odanızı ve kahvaltınızı sizler için hazırlayan arkadaşlarıma da ileteceğim. Eminim onlar da otelimizde yaşadığınız deneyimden memnun kaldığınızı bilmekten oldukça mutluluk duyacaklardır. Sizi otelimizde tekrar görmeyi ümit ediyoruz.

Saygılarımızla,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
21 Aralık 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ile birlikte konakladığımız ve 4 günümüzün bir anda nasıl geçtiğini anlamadığımız temizlik konusunda hasas, kendinizi evinizde gibi rahat ve güvenilir bir ortam da hissetmek istiyorsanız hiç düşünmenden Larissa Cave Hotel konaklayabilirsiniz. Şehir merkezine 500 m olması büyük avantaj. Eşim ve Ben Zeki Bey ve Esat Bey’e güler yüzlü oldukları için ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Aralık 2021
Seyahat türü: Ailesiyle seyahat etti
Teşekkürler 188semihs
Bu yorum bir Tripadvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
İşletme Sahibi Larissa Cave Hotel - Larissa Cave Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 22 Aralık 2021

Değerli Misafirimiz Semih Bey,

Öncelikle tatiliniz süresince konaklamak üzere otelimizi tercih ettiğinizden dolayı teşekkür ederiz. Larissa Ailesi olarak temel prensibimiz; misafirlerimize rahat, huzurlu ve kendilerini evlerinde hissedebilecekleri temiz bir ortam sunmaktır. Otelimiz ile ilgili yorumlarınızı okuyup sizlerin memnuniyetinizi gördüğümüzde, oldukça mutlu olduk. Yorumunuzu odanızı ve kahvaltınızı sizler için hazırlayan arkadaşlarıma da ileteceğim. Eminim onlar da otelimizde yaşadığınız deneyimden memnun kaldığınızı bilmekten oldukça mutluluk duyacaklardır. Sizi otelimizde tekrar görmeyi ümit ediyoruz.

Saygılarımızla,

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Diğer yorumlara bakın