Scenic58179498716

Kesinlikle harika

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 May 2024
2 aile olarak otelde kaldık.
Çok güzel kaliteli bir aile işletmesi.
Her Konuda yardımcı oluyorlar.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Gezilecek alanlara çok yakın
Ürgupün merkezinde zaten otel.
Otelden harita alıp etrafı daha rahat gezebilirsiniz.
Konaklama tarihi: Nisan 2024
5 baloncuk üzerinden 5,0Odalar
5 baloncuk üzerinden 5,0Temizlik
5 baloncuk üzerinden 5,0Uyku Kalitesi
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 16 May 2024
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Konaklamanız süresince sizleri memnun ettiğimizi okumak bizleri çok mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Bir sonraki Kapadokya tatilinizde sizlerle olmak istediğimizi hatırlatır, yine bekleriz. Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın. Aja Cappadocia Hotel Ailesi...
Aja Cappadocia Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Aja Cappadocia Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Aja Cappadocia Hotel noktasına 1.1 km mesafede
Aja Cappadocia Hotel noktasına 9.9 km mesafede
Aja Cappadocia Hotel noktasına 5.3 km mesafede
Oda servisi
Aja Cappadocia Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Aja Cappadocia Hotel noktasına 39.3 km mesafede
Ürgüp bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/141 yorum
16 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir otel, Kapadokya’da kalabileceğiniz en rahat ve komforlu otel. Çok sıcak bir aile işletmesi vardı ve her şey çok lezzetliydi. Otel çalışanları çok kibar ve yardımcıydı. Kahvaltı çeşitleri çok bol ve güzeldi. Ben çok keyif aldım ve herkese öneririm.

Konaklama tarihi: Şubat 2024
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Jet14164219956
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Şubat 2024

Öncelikle otelimizi seçiminizden dolayı sizlere minnettarız. Değerlendirmeniz için çok teşekkür ederiz efendim. Bir sonraki tatil planınızda sizlerle olmak istediğimizi hatırlatır, yine bekleriz. Aja Cappadocia Hotel ailesinden sevgilerle...

8 Şubat 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bir abimin tavsiyesi üzerine gittik eşimle iyiki gitmişiz gayet makul fiyat bu kaliteye göre temiz Mükemmel kahvalti emsal ablanın elinden Free rehberlik hizmeti serdarin elinden daha ne olsun yine gelecek biz seda Mehmet bodrum yalikavak

Konaklama tarihi: Ocak 2024
Teşekkürler Mehmet C
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 8 Şubat 2024

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz Mehmet Bey. Konaklamanız süresince sizleri memnun ettiğimizi okumak bizleri çok mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Bir sonraki Kapadokya tatilinizde sizlerle olmak istediğimizi hatırlatır, yine bekleriz. Tekrar görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın. Aja Cappadocia Hotel Ailesi...

2 Ocak 2024 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir dinlenme yeri çalişanlar ve sahipleri mükemmel insanlar giriş karşılama odaların temizliği kahvaltı servis mükemmel kesinlikle tavsiye ediyorum heryere yürüyüş mesafesi araç kullanmaya gerek kalmıyor kesinlikle mükemmel 💐💐🧿

Konaklama tarihi: Aralık 2023
Teşekkürler Passport53855840671
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Ocak 2024

Aja Cappadocia Hotel'den selamlar. Otelimize yapmış olduğunuz değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz efendim. Konaklamanız süresince sizleri memnun ettiğimizi okumak bizleri çok mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Sizleri tekrardan misafir etmek isteriz. Sevgilerle…

28 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Otel olarak tasarımı olsun dizaynı olsun gayet şık. Odalara farklı isimler verilmesi ayrı hoş. Personellerin iletişimi , güler yüzlülüğü çok hoşumuza gitti. Konum olarak her yere yakın. Aileniz için gitmeye uygun.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler Ceyda K
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Kasım 2023

Öncelikle otelimizi seçiminizden dolayı sizlere minnettarız. Değerli vaktinizi bizler için ayırıp yorum yaptığınız için çok teşekkür ederiz Ceyda Hanım. Konaklamanızda sizleri memnun ettiğimizi okumak bizleri çok mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Bir sonraki tatil planınızda sizlerle olmak istediğimizi hatırlatır, yine bekleriz. Artık sizler de Aja Cappadocia Hotel ailesindensiniz. Tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakalın...

17 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı

Küçük, sakin, nezih ve çok güzel güzel bir işletme. Odaları ferah, oda sıcaklıkları ideal, Ürgüp şehir merkezinde. Buraya yolumuz düşerse tekrar geleceğimiz yer. Kahvaltısı da çok güzel. Gezilecek yerlerle ilgili bilgilendirme yapan Serdar Beye ayrıca teşekkürler.

Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler B3942DCmustafak
İşletme Sahibi SERDAR ATAY - Aja Cappadocia Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 19 Kasım 2023