Merve E

İkinci evim, Saklı Konak

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Mar 2023
Saklı Konak; çocuklarımın, anneanne evinden daha çok gördüğü otel. Evlendiğimden beri kaç kere gittim hatırlamıyorum, otel sahipleri olsun çalışanları olsun kendi evimiz gibi hissediyoruz. Kayseri'li olmamıza rağmen ben böyle mantı böyle sarma yemedim. Testi kebabı zaten efsane, restaurantı inanılmaz rağbet görüyor. Her ihtiyacınızla ilgilenilecek harika bir otel. Şu anda yeni geldik birkaç ay geçsin tabi ki yine gideceğiz.💕
Konaklama tarihi: Mart 2023
Oda İpucu: Restaurantı için yer ayırmanız gerekir yoksa müthiş testi kebabı ve yemeklerinden mahrum kalırsınız.
  • Official Hotel
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.3 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
10-15/573 yorum
5 Mart 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Hafta sonu tatili için ailecek konakladığımız bu otelde çok güzel vakit geçirdik. Odalar temiz ve günlük olarak temizleniyor. Kahvaltısı yeterince zengin ve doyurucu. Çalışanlar gayet güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle bir daha tercih ederim. Evcil hayvan dostu bir otel.

Oda ipucu: Otopark sorunu yok.
Konaklama tarihi: Mart 2023
Teşekkürler ozkansahbaz
11 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle işletme sahibi Rıza Bey'e yüzyüze tanışacak da çok teşekkür ederim. Uzun süredir seyahat düşündüğümüz kapadokya gezimiz planlamanın aksine sağlık problemi ile gecikmeye uğradı. Kendisiyle ufak bir telefon görüşmesi sonrası aracımızla hemen seyahatimiz başladı. Rıza Bey'e belki kendisi farkında olmasa da seyahatimiz için bize verdiği cesaret için öncelikle çok teşekkür ederim .

Saklı Konak butik otel ve restorantı konaklama esnasında aklınıza gelebilecek herşeye ve konfora sahip. Sessiz huzurlu rahat bir uyku' eğlence, gezi vb. aktiviteleri yürüme mesafesinde size sunabiliyor. Kapadokyayanın masalsı atmosferinde konaklanabilecek en iyi butik otel diyebilirim. Zaten bu sadece benim fikrimde değil , bu konuda işletmenin dünyanın en iyi uygun fiyatlı oteli ünvanı da bulunuyor.

Fiyatlar hem otel hem restorant için bölge fiyatlarının altında ama hem otel hem restorant deneyimi mükemmel. ( restorant için rezervasyon yaptırmanızı öneririm zira fiyatlar uygun yemekler ve içkiler kaliteli ve lezzetli)

Özetle kesinlikle burada bu yorumu okuyanlara ve çevremdeki eş dostuma öneriyorum. Tekrar görüşmek üzere Saklı Konak.

Tadı damadığımızda kaldı

Konaklama tarihi: Kasım 2022
1  Teşekkürler ozercandan
23 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı

Biz balon festivali için gelmiştik. Odaları temiz ve geniş, hizmeti güler yüzlü ve hızlı. Kahvaltısı çok çeşitli ve güzeldi, akşam yemeği de lezzetliydi. Konumu güzel ve kolaylıkla bulunabilecek yerde.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
1  Teşekkürler Expedition488597
16 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Haziran'22 döneminde arkadaşım ile 3 gün kaldığımız saklı konakta çok güzel anılar biriktirme fırsatımız oldu. Kahvaltısı ve testi kebabı mükemmel ötesi... Otelde konaklamasanız dahi kahvaltı ve ya testi kebabı için gidebilirsiniz. İşletme sahibi Rıza Bey ve çalışanlar çok yardım sever. Bölgeyi gezmeden önce Rıza Bey'den kritik ip uçlarını mutlaka alın :) Odalar geniş, ihtiyacımızı fazlasıyla karşıladı.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
1  Teşekkürler Metin K
26 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Göremeden kendi restoranlarindan bizi bu saatte İzmire yola çıkılmaz bizim otelimizde kalın diyerek yonlendirdiler, fiyatta da çok yardımcı oldular. Böylece tanışmış olduk saklı konaklama, İyi ki de tanışmışız. Soğuk kış günlerinde bile sıcacık odaları vardı, yukarda soba başında kahve ve sohbet keyfi vardı. Muhteşem bir kahvaltısı var. Kesinlikle tavsiye ederim. Sırf bu otele yorum yazmak için buraya üye oldum diyebilirim, sonuna kadar en iyi puanı hakeden bir işletme. Tekrar görüşeceğiz çocuklar, yolunuz bahtınız açık olsun.

Konaklama tarihi: Ocak 2022
1  Teşekkürler Y4634MShasant