FATİH

Güzel otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 23 Tem 2022
Biz balon festivali için gelmiştik. Odaları temiz ve geniş, hizmeti güler yüzlü ve hızlı. Kahvaltısı çok çeşitli ve güzeldi, akşam yemeği de lezzetliydi. Konumu güzel ve kolaylıkla bulunabilecek yerde.
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
  • Official Hotel
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.3 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.5 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.5 km mesafede
Sakli Konak Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/574 yorum
16 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı

Haziran'22 döneminde arkadaşım ile 3 gün kaldığımız saklı konakta çok güzel anılar biriktirme fırsatımız oldu. Kahvaltısı ve testi kebabı mükemmel ötesi... Otelde konaklamasanız dahi kahvaltı ve ya testi kebabı için gidebilirsiniz. İşletme sahibi Rıza Bey ve çalışanlar çok yardım sever. Bölgeyi gezmeden önce Rıza Bey'den kritik ip uçlarını mutlaka alın :) Odalar geniş, ihtiyacımızı fazlasıyla karşıladı.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
1  Teşekkürler Metin K
26 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Göremeden kendi restoranlarindan bizi bu saatte İzmire yola çıkılmaz bizim otelimizde kalın diyerek yonlendirdiler, fiyatta da çok yardımcı oldular. Böylece tanışmış olduk saklı konaklama, İyi ki de tanışmışız. Soğuk kış günlerinde bile sıcacık odaları vardı, yukarda soba başında kahve ve sohbet keyfi vardı. Muhteşem bir kahvaltısı var. Kesinlikle tavsiye ederim. Sırf bu otele yorum yazmak için buraya üye oldum diyebilirim, sonuna kadar en iyi puanı hakeden bir işletme. Tekrar görüşeceğiz çocuklar, yolunuz bahtınız açık olsun.

Konaklama tarihi: Ocak 2022
1  Teşekkürler Y4634MShasant
26 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uçhisarda eski bir konak şeklinde yapılmış bir otel. Odaları temiz, heryere yakın, çalışanlar çok ilgili, kahvaltısı müthiş. Bölgeyle alakalı çok yardımcı oluyorlar, hem zaman kazanıyor hem de aktiviteleri hesaplı yapabiliyorsunuz Rıza beyin yardımlarıyla. Teşekkür ederiz.

Oda ipucu: Yemeklerini mutlaka deneyin
Konaklama tarihi: Aralık 2021
1  Teşekkürler Resort26204242209
23 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Uçhisarda konaklama için sakli konağı seçtik, iyi ki de seçmişiz. Odalar temiz ve sıçacaktı. Ama en güzeli odamızdaki bise özel savunaydı. Kahvaltısı şimdiye kadar dışarda yaptığım en güzel kahvaltıydı. Restoranları ise şahane, onlardan da ayrıca bahsettim yorumlarında. Elinize sağlık rıza bey ve gökçe hanım.

Konaklama tarihi: Ocak 2022
1  Teşekkürler 476zeynepi
21 Ocak 2022 tarihinde yorum yapıldı

Herşeyden çok memnun kaldık ve kendimizi ev rahatlığında hissettik. Hava derecesi eksilerde olmasına rağmen oda sıcacıktı.
İlk defa içinde sauna olan bir odada kaldım, yok böyle bir lüks!
Yemeklere gelince, muhteşem lezzetli bir serpme kahvaltı vardı, İstanbul'daki sözüm ona kahvaltılar gibi değil, içi dolu, kaliteli bir kahvaltı.
Akşam yemeğindeki sac kavurma ve mezelerin son derece iyiydi.

Konaklama tarihi: Aralık 2021
1  Teşekkürler kemalck