Alev Leotta

Tam aile oteli

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 10 Haz 2022mobil cihaz aracılığıyla
Öncelikle Turkiye ve dünyada bir çok otelde kalmiş biri olarak söylüyorum ki 5 yildizi hak eden bir otel.
Çok fazla Seyahat eden bir aile olduğumuz için dolayisiyla bir çok otel deneyimimiz oldu, bunlari içinde butik otel olarak, temizlik,hijen,ilgi,hizmet yemekler, acisindan ilk üçe girecek bir butik otel diyebilirim.
Mehmet Bey otelin sahibi zaten işin mutfağinda yetişmiş üstune bide bu işin eğitimini almiş, sizi kendi evindeki rahatliği ve huzuru hissettirip yaşatmak için ellerinden geleni yapiyorlar.
Kahvalti harika enfes, hergün menüye farkli bir seyler ekleniyor, taze ve lezzetli,
Yataklar tertemiz, çalişanlar güler yüzlü ve cok yardim sever. Konum harika uçhisar kalesine yürüme mesafesinde, etrafinda bir çok kale ve restorant mevcut.
Burdan Mehmet beye,annesi hanimefendiye ve Şavaş beye çok teşekkürlerimi ediyorum.
Kapadokyada daki evimiz, ağustosta görüşmek dileğiyle,sevgiler.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
İşletme Sahibi Mehmet Yüceer - Capiedra Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 12 Haz 2022
Değerli misafirimiz öncelikle güzel yorumunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz , bir sonraki kapadokya ziyaretiniz de tekrar görüşmek üzere hoşçakalın , sağlıklı günler dileriz
Capiedra Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Capiedra Hotel noktasına 0.6 km mesafede
  • Official Site
Capiedra Hotel noktasına 0.9 km mesafede
Capiedra Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/150 yorum
23 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

İLK günden son güne kadar hep yanımızda olan mehmet bey ve annesine çok teşekkür ederiz. Odaların temizliği kahvaltının güzelliği mükemmel mehmet beyin bilgisi ve yönlendirmesi muhteşem elinizi koymuş gibi her tarafa hakim oluyorsunuz tekrar gelsek aynı yerde güzel insanların mekanında kalırız Elinize emeğinize sağlık hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler 35goz
İşletme Sahibi Mehmet Yüceer - Capiedra Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Mayıs 2022

Değerli Misafirimiz , Hakkımız da yapmış olduğunuz güzel değerlendirme için çok teşekkür ederiz, bizler de sizleri otelimiz de misafir etmekten son derece mutluluk duyduk , umarım tekrar sizleri misafir etme fırsatı bulabiliriz,
capiedra hotel uçhisar

5 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailece ilk kez geldiğimiz Kapadokya gezimizde annesi ile işlettiği butik otelde bizi evimizde hissettiren sevgili Mehmet için ne desek az.Abartıya gereksiz gösterişe önem vermeyen arı kaliteden yanaysanız bu mekan tam size göre.İlk gün gezi rotanızı belirlemek,yorgun döndüğünüz akşam vakti semaverde demlenmiş sıcacık çay ,sabah kahvaltıda çocuk varsa onun seveceği yiyecekler ve en mühimi bozulan mideniz için sevgili Mehmet in anneciğinin yaptığı mis gibi nane limon 🙏çok keyifli 2 gündü .İlginize ,sıcaklığınıza sonsuz teşekkürler

Oda ipucu: Otopark sıkıntısı hiç yok çok sakin bir lokasyon
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler zfnkrgz
İşletme Sahibi Mehmet Yüceer - Capiedra Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Eylül 2021

31 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Çocuklarımızla beraber sade,kaliteli ve kargaşadan uzak huzur içinde pandemi döneminde kaygısız bir tatil yaptık. Temizliğe verdikleri önem için çok teşekkür ederiz. Enfes sabah kahvaltıları ile güne enerjik başladık.Lokasyon olarak merkeziliği ve Mehmet Bey’in tur bilgiler ile keyifli bir gezi ve 10 numara 5 yıldız bir deneyim oldu.

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler KONCAYAZICI

18 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Temizlik ve konfor arayanlar için ideal bir otel Güler yüzlü personel,her konuda yardımcı kendinizi evinizde hissettirecek kadar güzel insanlar.özellikle Mehmet Bey'in yaptığı közde çay ikramı herşeye değer.Kahvalti doyurucu,leziz ve çok çeşitli.sakin yer arayanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler 625muratv
İşletme Sahibi Mehmet Yüceer - Capiedra Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 18 Temmuz 2021

Kıymetli Misafirimiz Murat Bey;

Bizler de sizleri misafir etmekten son derece mutluluk duyduk , umarım tekrar misafir etme fırsatı bulabiliriz , hoşçakalın

17 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Odaları tertemiz, lokasyon sessiz ve manzarası cok guzel. Terasından gün batımını seyretmenin guzelligi muhteşem. Sabah kalktığınızda gökyüzündeki balonları ve inişlerini seyredebilirsiniz. Kendinizi evinizde gibi rahat hissedebileceginiz bir aile işletmesi. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler tulughlvc

değerli misafirimiz öncelikle güzel yorumunuzdan dolayı sizlere çok teşekkür ederiz , bir sonraki kapadokya ziyaretiniz de tekrar görüşmek üzere hoşçakalın ,