Çiğdem H

Berbat bir isletme

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 14 Kas 2024
Dün zen cafeye gittik oraya gitmenizi asla tavsiye etmiyorum dün kahvaltı yapmak için gittik restoranın tam ortasında kocaman bir köpek vardı hayvanları çok severim ama kafenin içinde olması ne kadar doğru bizim dışımızda Rus turistler vardı onlar var diye bizim yüzümüze bakmadilar menüde gözleme vardı gözleme sipariş verdik bize gözleme yok dediler çalışanları çok iticiler eğer turist değilseniz sizle ilgilenmelerini beklemeyin
Konaklama tarihi: Kasım 2024
  • Official Hotel
Zen Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.5 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.4 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/72 yorum
14 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Böyle kötü bir kahvaltı hayatımda yemedim paramla rezil oldum hem pahalı hemde pisti masayı bile silerken of nasıl siliyim zaten sildim gibi tavırlarla karşı karşıya kaldık çalışanın bu şekilde tavırları bizi çok üzdü misafirlerime rezil oldum öve öve bitiremediğimiz mekan neden geldiniz der gibi karşıladı bizi.

Konaklama tarihi: Eylül 2024
Teşekkürler Hhilall
12 Ağustos 2024 tarihinde yorum yapıldı

Kahvaltıda gereksiz zeytin şöleni vardı. Sofraya gelen yeşillikler , salatalık vs içler acısıydı. Kokmuş , solmuş sebzeler sunuldu bize. Sadece 1 tane çalışan işten anlıyor o kişide sahibi olsa gerek. Geri kalan kişiler servis ve müşteri ilişkilerinden bi haber, hatta servisin bi kısmını çocuk yaptı. Neyse diğer taraftan eşim ödeme yapmaya gitti bende çocukları alıp dışarıya çıktım. Nevşehir in başka biyerine gezmeye gittiğimizde nekadar ödeme yaptığını sordum. Duyduğum fiyat beni şok etti. 1930 tl nedir yaa. Neye ödedik bu parayı ? Yazzık günah. Aynı şekilde instgramdan önerilere geldi bu Zen kahvaltı. Direkt dm attım. Verilen cevaplardan ayrı bi şok etkisi. 5 Temmuzda biz gittik.15 Temmuzda fiyatlar düşmüş. Benim bildiğim zaman ilerledikçe fiyatlar artar ve bizden 3 yaş 7 yaş çocuklarıma menü ücreti aldılar + olmayan 3.çocuk ücretide alınmış.Ne komik değilmi?!¡ Neyse özür dilediler buyrun 1 kahvemizi için dediler. Onca aldıkları parayı 1 kahve ile geçiştirecekler ki biz 1 kahve için 600 km gideceğiz. Akıl tutulması olur demi. Hesaba fazla aldığımız ödemeyi atalım dediler ve 250 tl fazla almışlar güyaaa. Daha fazla aldıklarını söylediğim halde hiç oralı olmadılar.
Sonuç olarak 1930 tl ye anne baba 2 çocuk (çocuklara menü istemediğimiz halde kendileri kafalarına göre ilave etmişler ) +kola , meyvesuyu ekstramarımız bunlar oldu ödemeyi aldılar. Geri yazdığımda ise özür olarak 250 tl hesabıma gönderdiler. Onca paramızın üzerine kondular. Yazzık günah.......... 500 tl kişi başı kahvaltı , çocuk menü istemedik , kola ve meyvesuyu nekadar olabilir siz hesaplayınız lütfen. Bizden alınan fazla fazla para ve bize özür mahiyetinde gönderilen 250 tl. Kısacası özürleri kabahatlerinden büyük......

Konaklama tarihi: Temmuz 2024
Teşekkürler Fatoş B
20 Kasım 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kötü Kahvaltı!!!

Kahvaltı için instagramda görüp tercih ettik.Tamam manzarası çok güzel çalışanlar da kibardı ama kahvaltı da 3 çeşit yeşil zeytin 1çeşit siyah zeytin vardı,ayrıca zeytin salatası vardı zeytine doyduk anlayacağınız:) kişi başı 350lira çok çok fazla o kahvaltıya göre.Kahvaltıyı zenginleştirmelerini öneririm.

Oda ipucu: Kahvaltıya gitmeyin bence
Konaklama tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler 935ecey
24 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok kalitesiz bir mekan , çalışanlar çok acami ve iş bilmez . 4 kişi gittik mekan doluydu otel müşterileri yoğunluktaydı sanki niye geldiniz diye bi yüz ifadeleri vardı. Kahvaltı çeşidi çok az 4 kişiye 1 adet domates getirmişler dörde bölmüşler , bolca zeytin ve ekmek yemek isterseniz kişi başı 250 tl verip gidebilirsiniz. Kesinlikle önermiyorum

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti
Teşekkürler kadir a
2 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Mekan tatlı 5-6 masalık bir yer dışarda da yerleri vardı ama hava soğuktu çıkamadık.manzarası ve dışarı kısmı çok güzel.fiyatlar da ona göre 2 kişilik kahvaltı 500₺ idi tamam güzel dolgun ama zaten iki kişi ne yiyebilirsiniz .bunu bilerek gitmekte yarar var.

Oda ipucu: Otopark yok yakınlarda bir yere parkedin.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler sebilaaa