Ali Atasever

Çok iyiydi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 26 Ağu 2020
İki aile serpme kahvaltı için gittik bitirrbilmek için baya uğraştık güzel bir sunum ve çok iyi bir ağırlama oldu kendilerine teşekkür ediyorum.kahvaltida gelen malzeme lezzetliydi.fiyatda bolgeye göre iyi manzara eşliğinde umarım yorumum gidecek olanların işine yarar
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Zen Cappadocia noktasına 0.2 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.4 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.4 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.8 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Zen Cappadocia noktasına 0.5 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
21-26/72 yorum
2 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı

İlk önce emre beyin misafirperverliğine çok teşekkür ederiz. Bizim için harika bir tatil oldu. Gerçekten de yorumlarda ki gibi manzarası olsun kahvaltısı olsun çalışanların misafirperverliği, odaların temizliği olsun Herşey çok güzeldi. Kapadokyadaki tek adresimiz diyebilirim :)

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler k_bragizemg2020
2 Ocak 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Emre Bey bizi kendi evimizde gibi hissettirdiğiniz için teşekkür ederiz. Bize tatil boyunca rehberlik etmesi rotalar oluşturması süperdi. Kapadokyadaki adresimiz belli artık kesinlikle tavsiye ediyorum. Böyle güzel insanlar iyiki var.

Konaklama tarihi: Ocak 2020
Teşekkürler inlive07
24 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Emre Beye misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Lokasyon harika.. Manzara süper.. Arkadaşlarınız ile sohbetin keyfini çıkarabileceğiniz soba ile ısınan mükemmel bir ortam... Enfes bir kahvaltı..

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler 38salihk
15 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Tam aile evi tüm personel cana yakındı odalar temiz ve güzel eğer plansız yola çıktıysanız emre bey gerçekten size yardımcı oluyor terasına ve manzarasına ise kelimeler yetmez (zenayı sevmeden gitmeyin)

Konaklama tarihi: Eylül 2019
Teşekkürler oguzyetik
26 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Kesinlikle ve kesinlikle mükemmel bir otel Sahibi Emre Bey çok içten ve anlayışlı bir insan çok iyi bir baba çocuklu ailelerin halinden anlıyor. Personel Yasin Bey ve Melike Hanım çok iyi ve temiz insanlar. Çok tatlı bir köpek ve kedileri var. Manzara muhteşem.Balkonu harika sabah üşenmeyin ve 5 te kalkıp balon şovunu izleyin.Kahvaltisi çok güzeldi.Fiyatlar çok makul ve bir rota çizmediyseniz muhakkak Emre Beyden tavsiye alın her şey için çok teşekkürler:)

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
Teşekkürler Gül A