Bahadir

Kapadokya

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Eki 2019
Otelin sahibi ya da sahibinin yakını değilim. Amaç kapadokya bölgesini gezmek ve akşam temiz bir yerde konaklamaksa bu fiyatlarda bulabileceğiniz en iyi yer diyebilirim. Sahipleri çok ilgili ve güler yüzlü. Kahvaltı da güzeldi.
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 31 Eki 2019
Bahadır Bey merhaba,

Öncelikle otelimiz hakkındaki güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde konaklatmaktan mutluluk duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle..
Serenity Otel noktasına 0.2 km mesafede
Serenity Otel noktasına 0.5 km mesafede
Serenity Otel noktasına 0.7 km mesafede
Serenity Otel noktasına 0.7 km mesafede
Serenity Otel noktasına 0.3 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/32 yorum
28 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle Bilge Hanım’a ilgisinden dolayı çok teşekkürler. Her şeyimizle ilgilendi. Otel çok şirin, çok güzel dizayn edilmiş. Kahvaltı servisi gayet iyi. Merkezin içinde, konum olarak çok iyi. Her yere yakın. Her şeyden çok memnun kaldık, her zaman tercih edeceğim bir yer. Teşekkürler Serenity hotel :)

Teşekkürler Selda Ö
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2019

Selda Hanım merhaba,

Öncelikle otelimiz hakkındaki güzel düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederiz. Serenity Hotel olarak önceliğimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktır. Bölgemizi tekrar ziyaret etmek isterseniz, sizi yeniden tesisimizde görmek isteriz. Tekrar görüşmek dileğiyle..

28 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir otel, personel çok sicakkanli. Otele geldiğimiz andan itibaren sıcacık bir karşılama gördük özellikle Bilge Hanım'dan; ilgisinden dolayı ona ayrıca teşekkür ederiz. Kahvaltı olarak gayet yeterli hizmet, servis çok iyi. İlk gün deluxe room oda, 2. Gün ekonomik oda aldigimiz halde, 2.gun de musaitlik durumunda olan deluxe odada kalmamızı sagladilar.Odalar çok doğal, çok güzel tasarlanmış, her şeyden çok memnun kaldık, bir daha gelirsek gene tercihimiz Serenity olacak:)

Teşekkürler Çağlar T

Çağlar bey merhaba,

Güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Otel olarak ilk hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle..

20 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Bu sevimli aile ortamında bu kadar samimi ve içten hizmet verdiğiniz için gerçekten teşekkürler. Çalışanlar çok ilgili, çok samimi. Güler yüz bir işletmenın en büyük artısıdır. Ve siz bu konuda çok başarılı bir işletmesiniz. Herşey çok güzeldi. Kahvaltıda sizin samimi sohbetinizle keyiflendik. Oda temizliği ve ikramlarınız içinde ayrıca teşekkürler. Samimi sakin bir aile ortamı arıyorsanız tereddüt etmeden tercih edin derim. Fiyat olarak uygun. Heryere yakın. Tavsiye ederiz.

Teşekkürler Samet I
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 23 Ekim 2019

Merhaba,
Öncelikle otelimize yapmış olduğunuz güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. İşletme olarak ilk hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tekrar görüşmek üzere..

20 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Balayı için geldiğimiz seyahatimizde tercih ettiğimiz serenity hotel küçük ve oldukça sevimli bir mekan. Tam bir aile oteli. Çok memnun kaldık. Temiz ve düzenli bir otel. Kahvaltı çok keyifli. Özellikle personelin guler yüzü ilgi ve alakasi kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Tavsiye edeceğim bir otel. Teşekkürler herşey için

Teşekkürler Sümeyye Samet İ

Merhaba,
Öncelikle otelimize yapmış olduğunuz güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Serenity Hotel ailesi olarak ilk hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek. Bir kez daha Kapadokya bölgesini ziyaret etmek isterseniz, sizleri yeniden tesisimizde ağırlamak isteriz. Tekrar görüşmek üzere..

19 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

İlk giriş yaptığımız andan itibaren Güler yüzlü sıcak bir karşılama ile karşılaştık temiz sessiz sakin ve kendinimizi evimizdeki rahatlıklığı veren bir işletme.çalışanlarına ve yardımları için çok çok teşekkür ederiz SERENETY👏👏🙏

Teşekkürler Sema Ş

Merhaba,
Öncelikle otelimize yapmış olduğunuz güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. İşletme olarak ilk hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek. Bu konuda başarılı olabiliyorsak ve sizleri memnun uğurlayabiliyorsak ne mutlu bize. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde konaklatmaktan memnuniyet duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle..