Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Personeli çok guleryuzlu çok sempatik. Kahvaltı gayet keyifli. Tertemiz bir otel. Çok ilgililer. Konum olarak herkese yakın. Kapadokyaya bi daha gelirsem yine serenity hotel diyecegim. Herkese tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 3 Eki 2019
Merhaba,
Öncelikle otelimiz hakkındaki güzel yorumlarınız ve bizi tercih etmenizden dolayı teşekkür ederiz. Serenity Hotel olarak ilk hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmektir. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Tekrar görüşmek dileğiyle...
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Konum itibariyle iyi. Odamiz temizdi. Calisanlar guleryuzluydu ve cok yardimci oldular. Kapadokyada yapilacak seyler konusunda muhakkak danismalisiniz. Bahcedeki kedilere de kahvaltida verilen salamlardan ikram edin lutfen
Konaklama tarihi: Eylül 2019
Aral D adlı kullanıcıdan Serenity Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Aral D
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 1 Ekim 2019
Merhaba,
Otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güzel yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Serenity hotel uchisar da konum itibari ile rastgele tercih ettiğim ve sonunda çok memnun kaldığım bir hotel, temiz oda güler yüzlü personel ve muhteşem manzarasıyla beni ziyadesiyle memnun etti......
Konaklama tarihi: Eylül 2019
emrekoroglu46 adlı kullanıcıdan Serenity Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler emrekoroglu46
Merhaba,
Otelin konumu ulaşımı ve işletmecisi çok iyi kahvaltısı detaylı otel konum itibari ile kapadokya nın zirvesin de olan uchisar kalesi yanında güvercinlik vadisi 500 metre göreme 2 km banka atm leri 20 metre akşam eglencisi türk geceleri resturantları 750 metre alakart resturantlar 100 metre hediyelik eşşa dükkanları ve gün batımı için uchisar kalesi 300 metre
Oda ipucu: kemer oda serin ve mağra oda ,teraslı odalar dan birinide seçebilirsiniz.
Değer
Odalar
Hizmet
SERKANTURKEY adlı kullanıcıdan Serenity Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler SERKANTURKEY
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Temmuz 2019
Değerli misafirimiz biz de gerçekten sizleri misafir etmekten son derece mutlu olduk ayrıca hakkımız da yapmış olduğunuz güzel değerlendirmeden dolayı çok teşekkür ederiz. Bir sonra ki ziyaretiniz de yine bekleriz.
755gokyuzu
22 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Serenity hotel uchisar da konum itibari ve ulasim olarak idaal bir isletme toplamda 5 gece kaldik.ilk sabah uyandigimizda gokguzunu sicak haba balonlari kaplamis cok guzel blr manzarasi ve calisanlari var.
755gokyuzu adlı kullanıcıdan Serenity Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler 755gokyuzu
Değerli misafirimiz hakkımız da yapmış olduğunuz güzel değerlendirmenizden dolayı gerçekten çok teşekkür ederiz. Bizde Serenity Ailesi olarak sizleri misafir etmekten gerçekten mutluluk duyduk ayaklarınıza sağlık her zaman bekleriz.
Nevsehirde kalinabilecek en nezih serin hijyene onem verilen, guler yuzlu calisanlarin oldugu, evinizi aramayacaginiz bir mekan, nezih bir ortam, mukemmel hizmet. Daha bir cok sey yazmak isterdim bu otelle ilgili. Cok memnun kaldik.bir dahakine kesinlikle ilk tercih edecegim yer :)
Ömer G adlı kullanıcıdan Serenity Otel hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ömer G
Yönetici serenitycappadocia - Serenity Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Temmuz 2019
Merhaba,
Öncelikle otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve güzel yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz. Serenity Hotel olarak öncelikli hedefimiz siz değerli misafirlerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutabilmektir. Bir sonraki Kapadokya seyahatinizde sizleri yeniden tesisimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Tekrar görüşmek dileğiyle..