Metehan Ö

Herşey mükemmeldi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 15 Nis 2024
Otel personelinin misafir ilgileri çok güzeldi bölge hakkında bir çok şeyde yardımcı oldular Uçhisar kalesinin çok yakınında gece ve gündüz manzara harikaydı konaklamamda hiçbir sıkıntı yaşamadım herkese tavsiye ederim şimdiden iyi tatiller
Konaklama tarihi: Nisan 2024
İşletme Sahibi mürüvvet özkılıç - Maze Of Cappadocia, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 29 Nis 2024
Metehan Bey,

Öncelikle Maze Of Cappadocia Otel'i tercih ettiğiniz ve otelimiz hakkında yaptığınız bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Daha özverili olmak adına sizlerden böylesine güzel yorumlar almak bizim için çok gurur verici. Konaklamanızdan memnun kaldığınız için çok sevindik. En kısa zamanda sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

• Official Hotel
Maze Of Cappadocia noktasına 0.4 km mesafede
Maze Of Cappadocia noktasına 0.2 km mesafede
Maze Of Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Maze Of Cappadocia noktasına 0.5 km mesafede
Maze Of Cappadocia noktasına 0.4 km mesafede
Maze Of Cappadocia noktasına 0.6 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
6-11/165 yorum
22 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Öncelikle tüm ekibe teşekkürlerimizi iletiyoruz. İnanılmaz güler yüzlü ve her misafiri ile özenle ilgilenen bir otel. Yemekleri, odaları her şey çok güzeldi gerçekten. O bölgede kalınabilecek en iyi otel diyebilirim. Terası ise harika. Mutlaka bir gece ve gün doğumunu orada izlemelisiniz. Her şey için teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Rabia K
İşletme Sahibi mürüvvet özkılıç - Maze Of Cappadocia, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Haziran 2023

Rabia Hanım,

21 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum olarak çok iyi, merkezi bir yerde bulunuyor. Odalar gerçekten geniş ve temiz. Hizmet özenli ve güler yüzlü insanlar. Kahvaltı lezzetli doğal ürünler. Bizim için 4/4 lük bi tatil oldu. Herkese çok teşekkür ederiz. Civarda tercih edilebilecek ilk otel bence 👍🤌

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler canan_pekoz

Canan Hanım,

12 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel işletmecilerinin hepsi çok ilgili ve güler yüzlü insanlar. İhtiyacınız olan veya olmayan her türlü ihtiyacınız karşılanıyor. Odaların temizliğine diyecek yok. Mutlaka ama mutlaka otelin terasında bir gece oturulması gerekiyor. Merkezde olup böylesine nezih böylesine sessiz bir ortamla karşılaşmak muazzamdı.
Kahvaltı 5 yıldızlı otel ayarında ama lezzet olarak bir tık üstü.
Teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler atahann28
İşletme Sahibi mürüvvet özkılıç - Maze Of Cappadocia, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 13 Temmuz 2022

Ahmet Bey,

23 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin lokasyonu oldukça iyiydi . Mürüvvet hanımın ilgisinden memnun kaldık. Kafa dinlemek ve samimi bir ortam arayanlar için tercih edilebilecek bir oteldi. Kahvaltıyı ve özelllikle oteldeki çiçekleri çok beğendik. Umarım ilerde tekrardan yolumuz düşer bu otele.

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Tolunay U
İşletme Sahibi mürüvvet özkılıç - Maze Of Cappadocia, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 24 Haziran 2022

Tolunay Bey,

Öncelikle Maze Of Cappadocia Otel'i tercih ettiğiniz ve otelimiz hakkında yaptığınız bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Daha özverili olmak adına sizlerden böylesine güzel yorumlar almak bizim için çok gurur verici. Konaklamanızdan memnun kaldığınız için ve sizin gibi güleryüzlü misafirleri ağırladığımız için çok sevindik. En kısa zamanda sizleri otelimizde tekrar ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

5 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Bir seyahat rezervasyon websitesinin mevcut rezervasyonumu iptal etmesi üzerine tamamen şansa ve son dakika Maze of Capadoccia’yı buldum ve hamamlı odalarından birini ayırttık. Otele girdiğimiz anda iyi ki de eski rezervasyonumun iptal edildiğini düşündüm. Gerek konumu gerek dekorasyonu ile bizi büyüledi. Mürüvvet Hanım ve ailesinin sahibi olduğu bu butik oteli kesinlikle tavsiye ediyorum. Mağara oda konsepti ile harika bir konaklama deneyimledik. Çeşit çeşit ev yapımı reçellerden oluşan lezzetli kahvaltısınından da bahsetmemek olmaz. Uçhisar bölgesinde konaklamak isteyenler için harika bir seçenek.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Beril T
İşletme Sahibi mürüvvet özkılıç - Maze Of Cappadocia, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Mayıs 2022

Beril Hanım,