Mehmet O

Samimiyet ve İçtenlik

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 27 Nis 2023
Uçhisar otelleri arasında tesadüfen bulduğum otelin fiyat oda ve hizmet anlamında performansı mükemmel olup işletme sahibi ve çalışanlarının güleryüzlü olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Gerek kültür turizmi gerekse iş seyehati anlamında Nevşehir’e gelen misafirlere Antique Stone House oteli şiddetle tavsiye ederim. Bir sonraki Nevşehir ziyaretimde buluşmak dileğiyle.
Oda İpucu: Hijyen mükemmel
Antik Stone House noktasına 0.4 km mesafede
Antik Stone House noktasına 0.6 km mesafede
Antik Stone House noktasına 0.7 km mesafede
Antik Stone House noktasına 0.5 km mesafede
Uçhisar bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/19 yorum
27 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Konaklarken çok keyif aldığım, konumu , temizliği ve ilgi alakasını çok beğendiğim bir oteldi, o kadar sıcakkanlılardı ki aileymisiz gibi bir havayla konakladık, kesinlikle birdaha gitmek için günleri iple çektiğim bir tatil oldu

Oda ipucu: Otel sahibiyle muhabbet etmenizi kesinlikle isterim
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Damla S
26 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uchisardaki fiyat ve performans otelleri arasında gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz bir yer, oteli daha önce de kullanmıştım ama şuan el değiştirmiş ve odalar tadilat yapılmış yenilenmiş bir çok şey, her yer temiz ve hijyenik ,kahvaltısı yeterli seviyede ilgi ve alaka çok iyi ben bu sefer daha çok keyif aldım, benim tercihim konumun çok iyi yerde olmasından dolayı idi hem cadde üzerinde ve her yere yakın mesafede öyle arada kalmış ulaşımı zor bir yer de olmaması çok güzel,işletme sahibi nesrin hanıma Tskr ederiz , biz memnun kaldık umarım gelenlerde memnun kalır 🤗

Oda ipucu: Cadde üzeri otopark sorunu yok
1  Teşekkürler alpagut2019
23 Ağustos 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Üçhisarda serin bir terası ve kale manzaralı bir terasa sahip odaları eski taşlardan yapılmış temiz ve şirin odalar Güler yüzlü bir personel eşliğinde doyurucu kahvaltıya sahip bir hotel balon at turu ATV turu ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı itinayla bölgedeki fiyatların altında Yardımcı oluyorlar tavsiye ederim

Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler Bbqhoueuchisar
22 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Güler yüzlü personel ve temizlik konusunda beklentilerinizin üstünde bi yer otele girişte sahibi tarafından karşılanıyor ve ilgi alakası çok iyi kendi evinizdeymişsiz gibi hissettiyor ve rahatlığınız için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar gidilip kalınacak en güzel butik otellerden biridir farkı buradan anlaya bilirsiniz

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler hasangV2327NG
2 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı

Merhabalar,
Otelin patronu direk kendisi sizinle ilgileniyor.
Otelin el değiştirdiğini söyledi ilgi alaka çok güzeldi. gezilecek yerler konusundada baya yardımcı oldu kendisi.
yatak gayet rahattı çarşaflar temizdi. havlular tertemizdi.
genel olarak temiz ve heryere yakın bir otel. Fiyat performans bence gayet iyi

Konaklama tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler Yusuf B