Deneyimli,eğlenceli ve güvenli çalışanlardan oluşan... tecrübeli bir ekip. 2 saatlik gun batımı... tümünü oku
İlk defa geldiğim Kapadokya da bir atv turunda ne kadar eğlenebilirim ki diye düşünüyordum ki Perimelis tur bana ne kadar yanlış düşündüğümü gösterdi. İnanılmaz eğlenceli ve kibar bir işletme muhakkak denemelisiniz
çok teşekkür ederiz. tekrar bekleriz.
Kapadokyaya 7.gelişim ama gerçekten en ucuz en çok gezdiren en çok istediğimizi yapan bizi kırmayan malatyalı sahipleri var. Çok teşekkür ederiz her şey için asla pişman olmayacaksiniz reklam yapmıyorum işin hakkını veriyorlar gerçekten
bizler teşekkür ederiz. bir dahaki gelişinizde tekrar sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız.
İçtenlik samimiyet ne istersen var. Çok ilgililer anlaşma saatine bakılmaksızın gezdiriyorlar fazladan molaları var hiç düşünmeden hizmet alabileceğiniz bir yer
bizleri tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz.
daima hizmetinizdeyiz.
Mükemmel bir turdu gerek tur öncesi gerek tur sonrası nazik kibar yaklaşımları için teşekkür ederiz.
teşekkür ederiz. tekrar sizleri misafir etmek dileğiyle. kalın sağlıcakla.
Muhteşem bir firma güler yüzlü personel kaliteli hizmet (çift teker Kazım var) onu kesinlikle isteyin tura onunla çıkın
teşekkür ederiz. tekrar bekleriz.
eşimle birlikte red tour ve green tur yaptık. sıcak hava balonuna bindik. atv turu yaparak kapadokya da her neye ihtiyacımız varsa hepsini yapmamıza yardımca olan perimelis travel ailesine güleryüzleri ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Tekrar görüşmek üzere.